Zuhanykabinok azon sínrészei, amiken az ajtók futnak, milyen anyagból lehetnek?
Nagyon köszönöm a válaszokat! (Az enyém aqualife íves pályán fut a két ajtó fél... 7 éve vettem. Két kisebb helyen figyeltem meg konkrétan a bevonat lejottet....//persze lehet több helyen is csak nem néztem meg tüzetesebben//.…. Szerintem itt a műanyag verzió fog bejönni... Legalábbis olybá tűnik számomra hogy az inkább műanyag anyag mint fém lenne ami a bevonat alatt van.
A görgőket még nem néztem meg hogy milyen állapotban vannak de működik az ajtó egyelőre még. Igaz hogy csak egyedül használom nagyon nagy jellemzően... Ráadásul a hét évből (ha összeadom a távolléteimet) körülbelül kettőt nem is hogy töltöttem... Vagyis egy személy ötévi használata 'van' a zuhanykabinban. Nem szoktam minden nap tusolni -hetente kétszer - háromszor (persze tavasztól őszig amig a kerti munkák időszaka van, akkor azért jellemzően naponta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!