Egy alacsony ülőgarnitúrat hogy lehetne megmagasítani??
Figyelt kérdés
Jó 30 cm-rel, úgy hogy még szép és masszív is maradjon?
Jelenleg 2 cm pici tömör lábakon áll. Lehet kapni mindenféle bútorlábakat, de valakinek van ebben tapasztalata? Köszi előre is.
2022. febr. 17. 14:19
1/4 anonim válasza:
Gondolom fa keret van alul. A kis bútorlábakat legyógyítod róla (nem tudom hogy van rögzítve), veszel felcsavarozható bútorlábat és felszereled. Nagyjából ennyi.
2/4 A kérdező kommentje:
Én is erre gondoltam, de nem tudom hogy elbirja e a kanapé amúgy is nagy súlyát, plusz ha raul 4-5 egyenként 100 kilós ember? Inkább valami telitalpas, ötlet kellene.
A bútorláb lenne a legszebb, de nem bízom benne hogy elbirja... 🥺 Köszönöm egyébként a választ.
2022. febr. 17. 16:31
3/4 anonim válasza:
#2: Csak úgy hirtelen rákerestem egyre, van teherbírásuk ezeknek. Meg aztán ha még mindig aggódsz nem muszáj csak a négy sarkán lennie, lehet közben is.
4/4 A kérdező kommentje:
Igen ez szép és stabilnak is tűnik. Köszönöm szépen!
2022. febr. 17. 18:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!