Kezdőoldal » Otthon » Lakberendezés » Milyen színű legyen a függöny?

Mignon89 kérdése:

Milyen színű legyen a függöny?

Figyelt kérdés
A szőnyegem narancssárga (nem rikító, hanem olyan kellemes), a falam citromsárga. A szoba tetőtéri és elég tágas. Az ablak is elég nagy. Szerintetek milyen függöny illik mindehhez, hogy ne túl harsány, de mégis mutatós legyen?
2010. szept. 10. 11:19
 1/8 anonim válasza:
bordó szerintem nagyon jó a citromsárgához, nem tudom hogy így naranccsal kombinálva milyen lehet, de próbáld ki
2010. szept. 10. 11:28
 2/8 anonim ***** válasza:

ha imádod a színeket,akkor én ehez lime,vagy almazöld függönyt ajánlanék.

Egyébként jó a sárga,a narancs a fehér,a barna függöny.

2010. szept. 10. 12:26
 3/8 anonim ***** válasza:
Borsózöld
2010. szept. 10. 13:21
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
barna
2010. szept. 10. 14:51
 5/8 anonim ***** válasza:

Nagy divat a lakásbelsőben (is) ez az összeállítás, de szerintem, ez már így, önmagában is "brutális". Ha nem akarod agyoncsapni, akkor, egy szolíd színű függönyt válassz. A lényeg: ülj le, nézd a szobát, milyen hatást vált ki benned. Képzelj el e függönyt, és a közérzeteddel párosíts egy színt. Ha ezt a színt ott, abban a formában el tudod képzelni, akkor nyert ügyed van.

Én nem mások véleményére alapoznék, a saját szobám/lakásom az én lelkivilágomat kell, hogy tükrözze, nem az éppen aktuális divatot. Esetleg kérj meg valakit, aki téged jól ismer, hogy adjon tanácsot!

Sok sikert! :))

2010. szept. 10. 15:56
 6/8 anonim ***** válasza:

Nálunk narancssárga a fal és bordó-drapp a szőnyeg. Én úgy oldottam meg, hogy fehér alapon narancssárga-bordó-drapp mintás voile függönyt vettem. Nagyon szép az esése és jól passzol a szobához, legalábbis szerintem.

Szóval én a helyedben valami lágy esésű fehér alapon mintás függönyt vennék, vagy csak simán fehéret.

2010. szept. 10. 16:13
 7/8 anonim ***** válasza:
Én is a fehéret vagy krém színűt ajánlom. Ha nem akarod, hogy a szobád túl sötét legyen, persze lehet rajta minta.
2010. szept. 10. 23:46
 8/8 anonim ***** válasza:

Vettem egy narancssárga-zöld csíkos muszlin függönyt.

Föltettem az ablakra, és azt hittem megőrülök, annyira idegesített, pedig nem sötét, és nem rikító, hanem kellemes színű. Kb. fél órát volt az ablakon, aztán le kellett szednem, annyira zavart (38 000 Ft-ba került).

Végülis fehér függönyt vettem, de ebből a zöldből vágtam ki két szélesebb csíkot, és oldalra az ablak mellé lógattam fel, mintha sötétítő lenne. Így gyönyörű!

Én a helyedben valami fehéret vennék, valami szép mintával, de semmiképpen sem virág mintával, én azt nem szeretem.

2010. szept. 14. 18:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!