Milyen színű legyen a függöny?
ha imádod a színeket,akkor én ehez lime,vagy almazöld függönyt ajánlanék.
Egyébként jó a sárga,a narancs a fehér,a barna függöny.
Nagy divat a lakásbelsőben (is) ez az összeállítás, de szerintem, ez már így, önmagában is "brutális". Ha nem akarod agyoncsapni, akkor, egy szolíd színű függönyt válassz. A lényeg: ülj le, nézd a szobát, milyen hatást vált ki benned. Képzelj el e függönyt, és a közérzeteddel párosíts egy színt. Ha ezt a színt ott, abban a formában el tudod képzelni, akkor nyert ügyed van.
Én nem mások véleményére alapoznék, a saját szobám/lakásom az én lelkivilágomat kell, hogy tükrözze, nem az éppen aktuális divatot. Esetleg kérj meg valakit, aki téged jól ismer, hogy adjon tanácsot!
Sok sikert! :))
Nálunk narancssárga a fal és bordó-drapp a szőnyeg. Én úgy oldottam meg, hogy fehér alapon narancssárga-bordó-drapp mintás voile függönyt vettem. Nagyon szép az esése és jól passzol a szobához, legalábbis szerintem.
Szóval én a helyedben valami lágy esésű fehér alapon mintás függönyt vennék, vagy csak simán fehéret.
Vettem egy narancssárga-zöld csíkos muszlin függönyt.
Föltettem az ablakra, és azt hittem megőrülök, annyira idegesített, pedig nem sötét, és nem rikító, hanem kellemes színű. Kb. fél órát volt az ablakon, aztán le kellett szednem, annyira zavart (38 000 Ft-ba került).
Végülis fehér függönyt vettem, de ebből a zöldből vágtam ki két szélesebb csíkot, és oldalra az ablak mellé lógattam fel, mintha sötétítő lenne. Így gyönyörű!
Én a helyedben valami fehéret vennék, valami szép mintával, de semmiképpen sem virág mintával, én azt nem szeretem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!