Kezdőoldal » Otthon » Lakberendezés » Olyan gardróbszekrény, amibe...

Olyan gardróbszekrény, amibe szemből vannak beakasztva a ruhàk, mennyire praktikus, főleg, ha az ember sietne, és keres valamit?

Figyelt kérdés

Szóval amibe nem normàl módon vannak beakasztva a ruhàk,hogy csak az "oldala" làtszik a ruháknak. Ilyet làttam az Ikeàban, bàr ott csak egy sor volt megcsinàlva, úgy könnyebb benne keresni, de nekem dupla sor kellene. Nagyon bosszantó tud ez lenni, amikor keres az ember benne valamit?

Köszi előre is!

2022. jan. 29. 15:55
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Nekem ilyen van, ki nem állhatom, majd veszek másikat. Ott jó az ilyen, ahol kevés a hely, és máshogy nem lehet megoldani.
2022. jan. 29. 16:17
 2/7 anonim ***** válasza:
58%

Ilyesmi megoldású fogast nézzél, ha szemben vannak a ruhák, így nem kell keresgélni.

[link]

2022. jan. 29. 16:24
 3/7 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! Hú, köszi, màsodik, ez tök jó ötlet! :) Egyébként, nem vagyok benne biztos,hogy ebbe a gardróbba, amit néztem, nem lehet normàl módon is beakasztani a ruhàkat, vagyis ott ez a màsik megoldás volt, de nem tudom, jó lenne, ha lehetne màsképp is beszerelni a fogastartót.
2022. jan. 29. 16:57
 4/7 anonim ***** válasza:
57%

Ahol egymás mögött vannak a ruhák, ott a akasztó keret kihúzható a szekrény külső síkjáíg.

[link]

2022. jan. 29. 17:02
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Egy sín 30 ezer Ft-ért? Ennyiért már szekrényt lehet kapni.
2022. jan. 29. 17:29
 6/7 anonim ***** válasza:
0%
a megoldás: gardróbszoba.
2022. jan. 29. 18:30
 7/7 puritan ***** válasza:
80%

Nem véletlenül csinálnak olyan szekrényeket, amiben a beakasztott ruháknak az elejét látod. Ennek az az oka, hogy a szekrény nem elég mély ahhoz, hogy keresztben elférjen benne egy válfa. Ehhez minimum 50cm mélység kell. Ahol ettől csak kisebb mélységű szekrény fér el, ott alkalmazzák azt a módszert, hogy az ajtóra merőlegesen van a válfa tartó. Ilyen esetben amit a 2-es írt az a megoldás, de van barátságosabb árú kihúzható válfa tartó is. Pl. ez:

[link]

Egy két ezressel többért kicsit igényesebb kivitelt is lehet kapni.

2022. jan. 30. 22:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!