Ezek a konyhák nagyon gagyik?
2: A másik, hogy ez készem van, konfekció, nem beépített. Gyártanak belőle 5000 egyformát. És a szállítás díja nincs benne.
Az IKEA beépíti és egyedit készít, tervezés díja is benne van.
Ha 53,5 centis kell, akkor annyi lesz.
"Az ár nem tartalmazza a mosogatótálcát, a gépeket, kiegészítőket és dekorációs elemeket."
Szóval azt is add hozzá.
Az IKEA konyha tartalmazza.
És kell még asztalos, aki bele szereli neked és kell vizes szaki, aki beköti neked.
Köszi!!
Igazából az a helyzet, hogy használt lakást vettem, amiben a konyha mondjuk úgy, eléggé ramaty. Mivel nagy átalakítást tervezünk falbontással, térnyitással, ez eléggé zsebbenyúlós dolog, így csak 3 éves tervben van. Akkorra beterveztem már egy hatalmas ikea konyhát, ami nyilván ennek a bútorlapos bohóckodásnak a tizenötszöröse.
Most két dolgon vacillálok:
1.) köztes időre veszek egy ilyen rosszat
2.) a mostani kis konyhát berendezem olyan ikea elemekkel amiket be tudok építeni majd a későbbi "nagyberuházásba"
A második felé hajlottam, de mióta dédelgetem a terveimet, már 2 számomra szimpatikus frontot is kivont az ikea. Szóval nem lennék boldog ha most 700-at elköltenék kicsi konyhára, amit később bővítenék, de már nem lesz olyan front.
Akkor inkább most egy gagyi, és kulturált környezetben tervezgethetem az újat.
Mit gondoltok?
Ja igen amúgy, a mostani konyhát próbáltam menteni, így van új konyhapult, csaptelep, mosogatótálca, de csak ideig-óráig nyugodtam le ettől a frissítéstől, egyszerűen szét van rohadva az alja ennek a konyhának, és olyan rossz szagok jönnek belőle, akármit csinálok.
Szóval ezért végső elkeseredésemben nézegetem most ezeket a papírkonyhákat, ideiglenes megoldásnak. :(
Naigen, ettől félek, az is teljesen benne van a pakliban, hogy egy jó asztalost kérünk meg, tényleg időtálló, strapabíró, tökéletes konyhát szeretnék, ha már ennyit ráköltünk a teljes átalakításra.
Egyébként köszi a tippet, marketplacet folyamatosan böngészgetem, hátha rábukkanok valamire, ami jobb mint ez a bacigombóc.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!