Milyen típusú ágy a legjobb aktív szexélethez?
Bármin elalszok, de a szex milyensége nem mindegy.
Kis kutatás után jutottam pár dologra:
Vannak egybeágyak, illetve ágykeretek amire bármilyen típusú matracot lehet tenni. Az utóbbi drágább, de testreszabhatóbb, cserélhetőbb.
Vannak rugós, szivacs, hibrid, zsebrugós, latex matracok.
Elvileg a rugós adja a legjobb rugalmasságot és ugrálást, ami segíti a mozgást, de a rugók miatt hangos tud lenni, ami problémás szomszédokkal.
A szivacs minden energiát elnyel, így elvész a ritmusa a szexnek, nincs visszaható erő, rugalmasság.
A latex jó de drága.
A hibrid, zsebrugós megoldások valamennyire magukban tartalmazzák a rugós matracok rugalmasságát és a szivacsok halkságát.
De ezt mind csak olvastam. Hogy milyen a való életben, azt nem próbáltam.
Kinek milyen tapasztalatai vannak? Melyik a legjobb szexhez?
Hát ágyat elsősorban aludni vesz az ember.És ennek az igényeknek próbálnak megfelelni a különféle gyártók.
Ami egybe van kanapé,francia ágy az olcsóbb,olyan a fekvőfelülete amilyen,azon változtatni nem tudsz.Viszont ha bármi probléma van vele,vagy akár csak egyszerűen az idő megzabálja akkor kidobhatod és vehetsz újat.
A másik amit írtál az ágykeret és hozzá matrac.Ez valóban drágább verzió.De ha egy jó keretet választ az ember az örök,és szabadon választhatja,esetleg váltogathatja a matrac formájában a fekvő felületet.Ha ketten alszanak egy ágyon é nem egybe van a nagy matrac,hanem külön,akkor akár két különféle keménységű matrac is választható az igényeknek megfelelően.Ennek a hátránya hogy idővel elfekszi az ember ezeket a matracokat,lehet és érdemes is forgatni időközönként a hosszabb időtartam érdekében.De idővel cserére szorul..de csak a matrac,az ágykeret nem.Viszont egy matrac ára is elég húzós,főleg a határ a csillagos ég.
Hogy szexre melyik jobb...szerintem nem oszt nem szoroz.Amin jól és kényelmesen tudsz aludni,azon a szex sem lesz probléma.
Ezzel kapcsolatban amit tudok javasolni, és nekem bevált.
Rendes matracos ágy, masszív ágykerettel, (magam csináltam )és semmi nyekergés még 2 év után se. Félkemény szivacs matrac, természetesen ezt az ember súlyához kell venni, illetve ágyrács. A trükk ott van, hogy nekem az 180x200-as ágyamban, kettő darab 90x200-as matrac van, tehát az ágy középen hosszában is van egy alátámasztás, és itt ágyrács hiányában masszív az alátámasztás, viszont mégsem esik be az ember a két matrac közé mert ott a matracék. Ezen a részen tökéletesen lehet szexelni, akár hosszában vagy keresztben és nem, vagy csak minimálisan rugózik be be az ágy közben. Saját helyén meg kényelmesen tud aludni az ember.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!