Rendelt már valaki az elerhetootthon.hu-rol?
Figyelt kérdés
Vélemények érdekelnek a webáruházzal kapcsolatban. Ágykeretet tervezek rendelni onnan. Ha valaki rendelt már tőlük bútort akkor legyen szíves írja le az őszinte véleményét. Köszönöm🙂2022. jan. 9. 13:36
1/2 anonim válasza:
Szia! Igen én 10.-én rendeltem ágyat, ráccsal, matraccal és tökéletes , normális minőséggel, szuper matraccal. :) 2 nap alatt hozták.
2/2 Gerő Zoltán válasza:
Sajnos én porul jártam velük de gondolom már tul vagy a vásárláson mire rátaláltam erre a kérdésre.
Remélem neked szerencsésen végződött, ellentétben nagyon sok másik vevővel, mint olvasható az olcsobat.hu oldalon.
Én nem fogok többet ettől a bantátol semmit se vásárolni, és kivánom, hogy ne kelljen garanciális ügyintézésbe kezdened.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!