11/18 A kérdező kommentje:
10es, nem is tudtam hogy van/ volt ilyen. Jó lenne.
És mi van ha az ukrán alszok? 🤣😅
2022. jan. 7. 19:02
12/18 anonim válasza:
mömax, a 3 tesomnak és nekem is onnan van az ágyunk és egyszeruen tökéletes
szerintem még az ikeanal is jobb ágy kérdésben..♥♥☻
13/18 A kérdező kommentje:
Qrva autokorrekcio... Azt akartam írni hogy " és mi van ha az IKEAban alszok"
2022. jan. 7. 22:25
14/18 A kérdező kommentje:
Köszi!
2022. jan. 7. 22:25
15/18 anonim válasza:
Azert viszed haza h alvas közben kipróbáld. De meg kell nezni h most van -e ilyen ... covid miatt lehet h nincs..
16/18 anonim válasza:
17/18 anonim válasza:
Jófogáson ingyen elvihető, választék óriásai !
18/18 anonim válasza:
Fém ágykeretet nézz. Az örökös. 3 napig csavarozgattam össze, de megéri. Matrac legalább 20-25 cm vastag legyen. A vékonyabb az bóvli. 80-100 ezret szánj lélekben a matracra, és lehet, hogy 70-ből meglesz és örülsz. Én kettős keménységűt vettem. Egyik oldalán 10cm memóriahab, a másik oldalán kókuszrost deszka és 5mm latex szivacs. A belsejében meg sima szivacs, ami összetartja az egészet. Először a habos részt tettem felülre, de amikor derékfájásom lett, nagy kínok árán bírtam belőle kimászni, mert a memóriahab visszahúzott. A kókuszdeszkás felén minden bajom elmúlt. Kb 4 éve használom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!