Kezdőoldal » Otthon » Lakberendezés » Létezik 140x180-as ágy vagy...

Tamas3791 kérdése:

Létezik 140x180-as ágy vagy 190cm hosszú ?

Figyelt kérdés

A sarok ahová akarjuk az ágyat 150x200 de nem szeretnénk neki tolni közvetlen a falnak ezért lenne jó a 140x190 vagy 180

Van ilyen ?

2021. dec. 25. 16:19
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

10: Attól függ. Rengeteg helyről kértünk be árajánlatot, és ahol vettük, sokkal olcsóbb volt az egyedi méretes, mint az árban fölötte következőnél a szabvány. 83 000 Ft az én ágyam 140x190-es ágyneműtartós egy drágább szövettel, de ennek ez volt a sztenderd mérete, a legolcsóbb verzió 68-75 000 körül jött volna ki.

És a másik, amiben változtattunk szélességet és magasságot és drágább a szövet is a legolcsóbbnál, az kb. 35 000-rel került többe, így volt 150 000 körül. De hát mivel több anyagot használtak föl benne, persze, hogy drágább.

2021. dec. 25. 18:06
 12/12 anonim ***** válasza:
Attól is függ, hogy a kérdezőnek milyen kell! Mindenki egyből csak azzal jön, hogy "ágyrács és matrac", mint ha rugós franciaágy nem is létezne! Én heverőn nőttem fel, nekünk itthon mindig rugós volt, és olyat is lehet csináltatni egyedileg! Másfél hónapig laktam munkásszálláson, ott ágyrács és matrac volt, nem rossz, de összehasonlítva én például a rugósat kényelmesebbnek érzem.
2021. dec. 28. 11:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!