Kezdőoldal » Otthon » Lakberendezés » Mennyi függöny anyagot vegyek...

Mennyi függöny anyagot vegyek az alábbi méretekhez?

Figyelt kérdés

Barátnőm varrná meg nekem, így olcsóbban kijön. (Remélem)

Az ablak a szoba rövidebbik falán van. A fal 340cm széles, az ablak pont középen 215. A magasság 260cm.

Szerintem úgy lenne szép, ha az egész falon lenne függöny. Szóvan hány centi kell a 340centis falhoz, hogy szépen ráncolódjon?

2010. szept. 7. 09:52
 1/3 anonim ***** válasza:

nálunk is így van de szerintem az egész falon van a függöny nem túl szép.

a függönyt mindig úgy mérik hogy az ablakhossza x2,5. magaságra meg bele kell a karnist meg hogy kb mekkorára lógjon le kalkulálni.

2010. szept. 7. 10:37
 2/3 A kérdező kommentje:
Köszi a választ! Igazából az a fal szinte csak az ablak, fél-fél méter fal van a két szélén, ezért gondoltam, hogy az hülyén nézne ki.
2010. szept. 7. 12:13
 3/3 anonim ***** válasza:
Ha azt szeretnéd, hogy szépen mutasson (fodrozódjon) a függöny akkor legalább kétszer annyi anyagot kell venni, mint az ablak mérete. Varráskor is esik le egy kicsi. Nehogy úgy járj, mint az egyik butik próbafülkéje, ahol voltam. Pont akkora anyagból varrtak rá függönyt, mint az ajtaja és a hullámzás miatt mind a két szélén 15-20 cm-es rés volt. :( Anyám, ekkora hülyéket.
2010. szept. 7. 17:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!