A Praktikerben visszaadják a termék árát?
Figyelt kérdés
Csempét vettünk a praktikerben és hozzá fugázó anyagot!Csak itthon jöttem rá, hogy a fugázó anyag színe egyáltalán nem megy a csempéhez!3 ezer forint volt!Tegnap vettük, mit tehetnék?Ha visszaviszem visszaadják az árát?2010. szept. 7. 09:51
2/5 anonim válasza:
Szerintem is az a valószínűbb, hogy levásárolhatod. És gondolom egy hosszas jegyzőkönyvet töltetnek majd ki veled az összes létező személyi adatoddal az áru visszavételéről.
Én egyébként ennél az áruháznál semmin sem csodálkozom. Még a fogyasztóvédelmi törvény legalapvetőbb rendelkezéseit sem tartják be. Legalábbis nekem már volt velük rossz tapasztalatom.
3/5 anonim válasza:
nekem az obiban szó nélkül visszavettek mindent, nem kellett órákat papírozni, meg sorbaállni. pedig volt egy halom csempe.
levásároltam, aztán mentem.
4/5 anonim válasza:
Visszaadják a péntz, nem vagy köteles levásárolni, mondd azt hogy téves vásárlás történt.
5/5 anonim válasza:
Előzőnek.. Ezt komolyan gondolod?
Valóban nem köteles levásárolni, ők meg nem kötelesek a pénzt visszaadni!
A hangsúly a KÖTELES szón van. Az, hogy sok esetben megteszik, az más kérdés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!