Kezdőoldal » Otthon » Lakberendezés » Kinek mi a tapasztalata a...

Kinek mi a tapasztalata a mapelemes kerti solar lámpákkal?

Figyelt kérdés
Nekem sajnos nem nagyon sikerült elsőre voltak is fenntartásaim de kiválasztottam egy 2x2400 mAh-s készüléket ami mozgásérzékelős úgy gondoltam esténként egy 20-30 percet elegendő lenne ha világítana szakaszosan azt is mert mozgásérzékelős és egy menetben olyan 30 másodpercet világít. Első nap kb 15 percet világíthatott aztán azóta meg se nyikkan igaz a nap se süt azóta de nem gondoltam hogy ezek Floridába valók csak. Van egyáltalán olyan amelyik valamennyit tud tölteni borus időben is úgy hogy képes legyen rövid időre müködni?

2021. dec. 12. 20:26
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Látod, Kérdező, ennyi a nagy titok, van ilyen is meg olyan is. A miénk (#8) már négy éve működik, a szomszéd meg, akit megkérdeztünk, hol vette ezt az izét, egy évvel azelőtt üzemelte be, és használható.
2021. dec. 15. 08:15
 12/13 A kérdező kommentje:
Hát vannak dolgok amik néha nem jönnek be annyira végül is nem olyan nagy dolog ma már 6e. Ft hogy ezen annyit vergődjünk, most amúgy épp működik mert feltöltöttem külső töltővel az akkumulátorait de nyilván ez csak pár napig tart, annyi biztos 2x2400 mAh-s akkuhoz kicsit nagyobb napelemet kellene tervezni a 15x5 cm-es nagyon kicsinek tűnik főleg így télen amikor néha még fény is alig van napközben nem hogy napsütés.
2021. dec. 16. 07:14
 13/13 A kérdező kommentje:
Én voltam a vitaindító és zárom a történetet az akkuk külső (18650)es hálózati töltővel való teljes feltöltése után is kb. max 30 percet világított a készülék aznap este egy darabig még le nem merült amúgy a mozgásérzékelője az időtartam ( kb. 30 mp bekapcsolásonként) fényerő minden jó lenne de másnapi sőt azt követő nap viszonylag napsütéses idő ellenére is este már egyszer sem bírt bekapcsolni úgyhogy kuka egy ilyen készüléket visszaküldeni is a postadíj a felébe kerülne az árának. Tanulság van majd vezetek oda villanyt egy viszonylag bevált hálózati led reflektor és letudom az ügyet, mindenkinek köszönöm az igyekvő hozzászólásokat!
2021. dec. 19. 10:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!