Hol lehet készen olcsó függönyöket venni, ahol választék is van?
Figyelt kérdés
Nem online, hanem személyesen? Ilyen, hogy Tesco, Pepco gondolom felejtős? Milyen üzletekben érdemes szétnéznem?2021. nov. 29. 20:27
2/9 A kérdező kommentje:
IKEA nincs a városomban, de a Jysk oldalát megnéztem és tényleg jónak tűnik a választék, elfogadhatónak az ár, köszi a tippet!
Szívesen meghallgatás azért még ötleteket :)
2021. nov. 29. 20:41
3/9 anonim válasza:
Mömax, vagy möbelix van a közeletekben?
4/9 A kérdező kommentje:
Mömax van, az is jó hely és nem drága ha függönyről van szó? Ott még sosem voltam, mindjárt megnézem.
2021. nov. 29. 20:58
5/9 anonim válasza:
Az ablak méretétől függ, létezik-e egyáltalán arra a méretre készen varrt függöny.
Inkább varratni szokás a méteráru boltban, ahol az anyagot veszed, OBI-ban pl. elég jó a kínálat is és varrnak is.
6/9 A kérdező kommentje:
Elég standard méretek az ablakok, ahogy most nézegetem a függönyöket, vannak ideális méretű készen kapható függönyök. Úgy olvastam, hogy a karnis hosszúságának másfél-kétszerese legyen a függöny szélessége, hogy szép legyen a ráncolódása. Sok ilyet találtam most a Jysk és a Mömax oldalán is.
2021. nov. 29. 21:15
7/9 anonim válasza:
6: Mert nálam pl. egy olyan ablak se volt, amekkora függöny készen volna.
Eleve max. hossz 280 cm volt, és nála, 300+ kell, másutt meg az ablak alatti kályha miatt csak 190 centi hossz kellett.
9/9 anonim válasza:
pepcoban nagyon olcsoak es szepek vannak, bar csak 1-2 meretben van, de abbol nagyon sokfele:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!