Kezdőoldal » Otthon » Lakberendezés » Érdemes a fürdőben padlólapot...

Érdemes a fürdőben padlólapot cserélni?

Figyelt kérdés
A fürdőben fekete padlólapot szerettem volna, de mikor kész lett rájöttem hogy nagyon meglátszik rajta minden apró vízcsepp, kosz, por bármi. A kérdés érdemes újra csinálni másikkal, vagy megoldható ez esetleg valamilyen pvc padló vagy linóleummal?

2021. nov. 7. 00:12
 1/10 anonim ***** válasza:
Megoldható pvc padlóval, vinil lappal.
2021. nov. 7. 07:38
 2/10 anonim ***** válasza:
PVC-t/Vinyl-t is letehetsz rá, csak ha vékony ragasztható vinyl kerül le, akkor a fugákat egy síkra kell hozni a lappal, mert máskülönben idővel a fuga ki fog rajzolódni a vinyl padlón! A klikkes vinyl pl. elég vastag és merev ahhoz, hogy azzal ilyen ne történjen. Padlófűtés esetében (ha az van) én a helyedben inkább felverném a járólapot és cserélném.
2021. nov. 7. 08:06
 3/10 A kérdező kommentje:
Köszi! :)
2021. nov. 7. 08:26
 4/10 anonim ***** válasza:
Amúgy ha megoldható vízlágyító beépítése a rendszerbe, (ehhez vésni valahol okvetlen kell, mert nem árt pl. a konyhában egy vízcsap amiből nem lágy víz folyik), akkor a vízkőből eredő foltokat azt kivédted, de nem csak a padlón, hanem a zuhanykabinban, a WC csészében, mindenhol! Hogy a por látszik rajta, hát ja... az látszik. Minek után a fürdőben törölközöl, nyilván ill. ott veted le a ruhádat, ezért a törölköző miatt és a ruhák miatt "szöszmösz" van, ami a por egyik alkotóeleme, kisebb alkotóeleme. A jelentős része emberi elhalt bőr, ami szintén a fürdőben fokozódik, a törölközés miatt! Szóval a port azt viszont nem lehet kivédeni és por lesz a világosabb padlón is, csak nem látod.
2021. nov. 7. 08:39
 5/10 anonim ***** válasza:
Bocsi de milyen padlolapod van? Én is feketeben gondolkozom, mattban. Ennyire problémas? :(
2021. nov. 7. 10:02
 6/10 A kérdező kommentje:
Hát ahogy nézem elég drága cucc lenne, igaz hogy sok helyen meglátszik a vízkő, de ennyit nem áldoznék rá emiatt. Sajna ez a padlólap a cipő lábnyomtól kezdve a felszáradt víz foltokig meglátszik minden, hiába lesz felmosva. Ezért gondolkodtam valami máson mert nagyon zavaró.:D De köszi!
2021. nov. 7. 10:03
 7/10 A kérdező kommentje:

Padlólap, Zalakerámia, Kendo ZRF 316 33,3*33,3 cm I.o.

Ilyenem van, ha rákeresel egyből az első, még a praktikerben vettem. Jónak tűnik így meg sötétnek, de kicsit világosabb sőt sötét szürkés beütés. Nem ez a szép fénye tetejű. Nem venném újra, sehova nem tudom elképzelni.:D

2021. nov. 7. 10:09
 8/10 anonim ***** válasza:
A fehér és fekete mindig necces, vagy halvány és sötét. De ez sztem köztudott. Autóknál is ez van.
2021. nov. 7. 13:12
 9/10 anonim ***** válasza:

A port az elektromos legtisztito beszivja: ionizatir a neve!

Torolkozni a kaban vagy ksbinban kell!!

Cseppek. Fal fele kis sugarban zuhanyozz. Nekem bevalt. Nalunk a regi tormelek csempe vizstereszto. Atazott az alsoszomszed plafonja!!

Amugy meg egy az egyben raragaszthszod az uj lapot,ha ujat akarsz. Rokonomnal is csempere ragasztottuk az ujat!! Jo lett es stabil meg a falon is greslappal.

2021. nov. 7. 16:15
 10/10 A kérdező kommentje:
Köszi szépen a válaszokat!:D
2021. nov. 23. 08:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!