Van olyan gáztűzhely, aminek olyan elektromos sütője van, amin van időzítő?
Köszönöm a válaszokat.
Linkelnétek konkrét típusokat?
Köszönöm szépen. Az a baj, hogy pl. kinéztem ezt a típust és "Tökéletesen ellenőrzött főzés – az időzítő nélkülözhetetlen segítségével
Amikor a főzést tervezi, használja ki az időzítő funkció előnyeit. Csak állítsa be a főzés időtartamát, és a sütő figyelmezteti fogja Önt, amikor az étel elkészült"
Az a probléma, hogy ez nem kapcsolja le, hanem csak szól, hogy lejárt az előre beállított idő. Olyan kellene, amit biztonságosan ott lehet hagyni és magától lekapcsol a sütő X idő után.
#7: Hidd már el, hogy ezek le is kapcsolják!!! Ha akarnál se tudnál olyat venni, ami nem kapcsolja le, ha beállítottad az időt! A pár ezer Ft-os melegszendvics-sütőmön is beállíthatom az időt, szerinted ezeken meg nem?!
#8: A digitális annyival tud többet, hogy nem csak azt tudod beállítani, hogy mikor legyen kész, hanem azt is (legalábbis a komolyabbaknál), hogy mikor kezdje el!
A kérdező által belinkelt Elektrolux csak egy sütőórát tartalmaz, ami nem befolyásolja a készülék működését.
Valóban, a digitális programkapcsolóknál az indulástól kezdve a lekapcsolásig minden beállítható, de én még mechanikusnál nem találkoztam kikapcsolási funkcióval. Persze ez nem azt jelenti, hogy nem létezik.
A legegyszerűbb, az adott készülékhez tartozó használati útmutatót letölteni és abból majd kiderül, hogy milyen funkciókat tud a gép.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!