Kékhez megy ez a fajta zöld szín?
Figyelt kérdés
[link] ehhez a kékhez ez a rózsaszín megy inkább: [link]
vagy ez a zöld is: [link]
Köszi, előre is!
2021. okt. 30. 22:35
1/8 anonim válasza:
Szerintem mindkettő passzol. Még a 3 szín együtt is jó.
2/8 A kérdező kommentje:
Köszi szépen! :) Igen, igazad van, csak amiatt gondolkodtam el, mert a szobában kék, egy-két rózsaszín, meg szürke kiegészítő fog dominálni, és nem akarok túl sok színt, és màr a zöld takarót rendeltem meg, de elbizonytalanodtam, hogy talán a rózsaszín jobb lenne.
2021. okt. 30. 22:58
3/8 anonim válasza:
Szerintem nem megy hozzájuk ez a kék.
Megnéztem a tépőzárakat, szintem a szürkét válaszd: [link]
4/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm, aranyos vagy, hogy megnézted, de nem tépőzárhoz lesz. :) Csak a kék színt szerettem volna szemléletni. Igazából, úgy lesz, hogy a szoba fala ilyen kék lesz:
És egy fehér fotelban, a fal előtt, olyan kék pàrna lesz, amit linkeltem, égszínkék kb. és nem tudom, melyik takaró illene jobban a fotelba, úgy, hogy szürke szőnyeg, meg még pàr szürke, és pasztell rózsaszín kiegészítő lesz...
2021. okt. 30. 23:14
5/8 anonim válasza:
A kék hideg szín nem a legjobb szobába. Inkább zöld, és meleg színek.
6/8 A kérdező kommentje:
Tudom, de màr ezt a festéket vettem meg, és nekem tetszik.De nem az egész szoba lesz kék, hanem két fal fehér, kettő meg kék
2021. okt. 31. 20:08
7/8 anonim válasza:
4: Akkor nem ragaszkodnék ehhez a 2 takaróhoz...:) Ha mindenképp muszáj, akkor a rózsaszín. De végülis megvetted a zöldet... azt nem abba a szobába tenném.
8/8 anonim válasza:
De amúgy ez nem az a szín, amit mutattál.
A mutatott tépőzár olyan színű, mint itt a dobozon a háttérdekor, és a képek közt a hegy.
A festék meg szürkéskék...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!