Kezdőoldal » Otthon » Lakberendezés » Hol találok 70x100/90 asztalt?

Hol találok 70x100/90 asztalt?

Figyelt kérdés

Tudom, hülye kérdés, de keresek egy 70 mély, 90 vagy 100 széles asztalt. Sajnos pont ekkora kell, a fontos a 70 cm-es mélység és hogy 70-75 cm közötti magas legyen.

Egy egyszerű asztalra lenne szükségem sürgősen, de sajnos azt vettem észre, hogy webshopokban csak 60 és 80 cm mélységgel rendelkező asztalokat árulnak.

Asztalossal nem akarok csináltatni, mert nem akarok sokat szánni rá, max 20 ezret.

Igazából ötletekre, ajánlásokra lenne szükségem, hol keressek specifikusan.

2021. szept. 29. 08:30
 1/6 anonim ***** válasza:
étkezőasztalban elég gyakori a 70-es.
2021. szept. 29. 09:07
 2/6 anonim ***** válasza:
Vegyêl egy kisebbet, bútorlapszabászatban leszabatsz egy megfelelő méretű lapot, ráteszed és összerögzíted. Kész. Én is így csináltam.
2021. szept. 29. 09:14
 3/6 anonim ***** válasza:
Ha már lapszabászat, akkor azt is lehet, hogy leszabatsz egy asztallapot, és veszel hozzá 4 csavarozható asztallábat.
2021. szept. 29. 09:17
 4/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm, meg is találtam az ikea-ban amit kerestem. Étkezőasztalok között nem kerestem. Örök hála!!
2021. szept. 29. 09:21
 5/6 anonim ***** válasza:

Ikeában lehet is kapni ilyen állítható lábakat. Tessék: [link]

60-90 cm magassá között írja. 2500 darabja.

2021. szept. 29. 09:29
 6/6 anonim ***** válasza:

Egy ötlet: A Google-t használd keresésre, ne a gyakori kérdéseket.

Én értem, hogy sok embernek nehézséget okoz a leghatékonyabb kereső kifejezés kitalálása az adott problémájához, vagy esetleg még arra tudok gondolni, hogy olyan bődületes helyesírással próbálkoznak, amire nem kapnak találatot, de egyébként kiválóan működik.

Beírod, hogy 70 x 100 x 70 asztal, aztán nyomsz egy entert. -> profit.

Pláne, hogy szűkítheted, ebédlőasztal / étkezőasztal vagy dolgozóasztal / íróasztal, nem írtad melyik kell.

2021. szept. 29. 10:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!