Titeket nem idegesít az, hogy az EU miatt már nem lesz hagyományos izzó? Az energiatakarékosaknak egyszerűen nem bírom a fényét.
Pár évtizeddel ezelőtt valahol Magyarországon:
- Jancsikám, hát nem szemetek ezek az urak, nohátmán petróleumot alig kapni, mindenhol ezek a modern égők!
- Hát igen, Juliska néni, valóban szörnyű a fényük, én csak arra használom, hogy ne sötétben kelljen begyújtanom a petróleumlámpát...
jézusom!!! jó hogy szóltok.
amint kész a kicsi, megyek a teszkóba, és felvásárolom amennyire csak a pénzem fussa...
az eu meg tehet egy qurva nagy szívességet...
tökjó, a nagyim meg a papim nekem sztorizgatott a petróleumról, én meg majd mesélhetek az unokámnak a villanykörtéről.
és tényleg rohadjon meg az a faxkalap, aki ezt kitalálta...
a 01:01 es hozzászólónak írnám, hogy a petróleum és az elektromoss izzó között technológiai ugrás történt.
Olcsóbban nagyságrndekkel jobb fényt adott az izzó.
A normál izzószálas izzó és a kompakt fénycsövek között nincs technológiai ugrás.Mert a fénycső környezetszennyező, rosszfényű hihetetlenül drága dolog.
Annyira nincs technológiai ugrás, hogy az emberek maguktól nem kezdték meg az áttérést , csak annak a hatására, hogy konkrétan betiltották a hagyományos izzót.
Bezzeg a cigarettáét senkinek nincs mersze betiltani:)
Én a betárazáson nemcsak gondolkozom, hanem folyamatban is van!!!! Sajnos későn kapcsoltam és már csak a 60-asból sikerül tárazni, egyelőre 15 db-ot, de holnap veszek még 10-et, és ha megin lesz pénzem, még mindig veszek!!!!
Ugyanis én is rettenetesen utálom az energiatakarékosok fényét. Próbáltam már drágább fajtát is venni, ismerősök javaslatára. Aláírom, valamivel jobb, de egyszerűen nem az igazi!!!
Úgyhogy amíg lehet kapni, életem végéig tartó adagot bespájzolok!!! Kicsit úgy érzem mintha tudnám hogy jön a háború és be kell krumpliból meg sóból spájzolni....
Szóval -mint már előttem is írták- AZ EU TEHET EGY Q-*VA NAGY SZÍVESSÉGET!!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!