Ha sok növényt (zöld színű) szeretnék tenni a szobámba akkor lehetne pasztell világos zöld színű a falam?
"Ha sok növényt (zöld színű) szeretnék tenni a szobámba akkor lehetne pasztell világos zöld színű a falam?"
Igen, természetesen. Ha olyat szeretnél.
"Igazából valami sárgás krém színű falat szeretnék..."
De ha a krémszínű (sárgás) falat akarsz, az sem rossz.
Nálunk például sokáig volt halvány napsugár sárga. Nem volt semmi rossz hatása.
Növény minden színhez megy, mert egy mindentől független, élő egység.
Ahogy te sem fogod a ruhatáradat, vagy a hajad színét a falakhoz igazítani, hogy stimmel a falakhoz, vagy esetleg csak fehér vagy fekete háziállatot tartani, mert az minden színhez passzol.
Persze, de itt nem is a növénnyel van a gond, a növények a létező összes enteriőrbe passzolnak, mindegy, hogy milyen a háttérszín.
Inkább ezt a zöld falat gondold át szerintem... Tudom, hogy én mint vadidegen nem beszélhetlek le róla, de tapasztalatból mondom, hogy oltári rizikós szín egy lakásba. Még lehet kicsiben tetszik a szín, vagy a festékes dobozon jól mutat, de mire az egész szoba olyan lesz, teljesen más hatást kelt majd. Nálunk például a gimiben világos zöldek voltak a folyosófalak, és undorító volt.
Nem tudom, pontosan melyik árnyalatra gondolsz, de sajnos a legtöbb esetben a világoszöld gagyi, gyermeteg vagy elhanyagolt hatást kelt. A sötétzöldnek vannak elegáns árnyalatai, azzal érdemesebb lehet próbálkozni, de az meg szűkíti a teret, szóval kisebb vagy sötétebb szobába nem a legjobb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!