Szerintetek csúnya ha a 9 négyzetméteres panel hálószobámba nem rakok függönyt?
Figyelt kérdés
2021. aug. 20. 11:50
1/11 anonim válasza:
Mi az összefüggés a szoba mérete és a függöny között? Nekem is volt nagyon kicsi szobám de nem tudtam elképzelni függöny nélkül. Egyrészt nem lehet annyira belátni, másrészt öltözteti a szobát. Szerintem sokkal otthonosabb függönnyel.
3/11 anonim válasza:
Ha emeleten laksz és a szomszédok nincsenek pár méterre szemben tőled, akkor függöny nélkül tágasabbnak tűnik a szoba. Magadnak tessen, ne másnak.
4/11 anonim válasza:
A panelprolik nem raknak, mert nekik úgy is jó...
5/11 anonim válasza:
"Szerintetek csúnya"
Á, nem.
Az túl enyhe kifejezés lenne erre a nagyfokú igénytelenségre.
6/11 A kérdező kommentje:
#4 Ha adsz egy családi házat nem mondok nemet :D Örülök hogy 20 évesen képes vagyok egy lakást anyuci és apuci pénze nélkül megvenni.
2021. aug. 20. 14:10
7/11 anonim válasza:
Mivel az elso emeleten lakom panelban, a redonyt meg nem tarthatom allandoan lehuzva, hiszen kell a feny, igy van fuggonyom, hogy ne lassanak be. Egyebkent meg engem hidegen hagy a fuggony, ha nem kene, nem is lenne :D
8/11 anonim válasza:
Kedves Kérdező!
A #6alatt adott válaszodért vegyed úgy, hogy nagyon megdicsértelek. Kevesen mondhatják el magukról.
Minden jót a továbbiakban!
9/11 anonim válasza:
Nem csúnya, mindenkinek más tetszik. Praktikus okból függöny csak ott kell, ahol belátnának a nélkül.
Nálunk miszáj, merr a szomszéd házból belátnábak éjszaka ha ég a villany (kb 30m-re van)
10/11 anonim válasza:
Van akinek nem tetszik a függöny, van aki elképzelni sem tudja nélküle a lakást.
Én tennék függönyt + sötétítőt mert szépen öltözteti a lakást és az ablak körüli részt.
Belátni meg valamennyire be lehet függönyön keresztül is. Nyilván nem annyira feltűnően, de nem is átláthatatlan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!