Mekkora ágyam legyen? (16L)
Az biztos, hogy 200 cm hosszú kell, de mi lenne a számomra legoptimálisabb szélesség? Először a 120 cm-re gondoltam, mert úgy kényelmesen elférnék és egy kis helyem is maradna pl pakolásra. Most viszont láttam, hogy jóval olcsóbb lenne, ha 90 centiset vennénk és kevesebb helyet is foglal, ami nekem fontos egy szobánál, ahol naponta a legtöbbet tartózkodok.
Jelenleg egy kihúzható kanapén szoktam aludni, ami 160*200 cm méretű. Ez nekem kicsit túlságosan is nagy.
Melyiket válasszam? A 90, vagy a 120 cm széleset?
Nekem 160as van, ha ketten alszunk rajta akkor is van még hely bőven. Exeimnek 90es volt, azon is elfértünk ketten. 120as nyílván kissé kényelmesebb, de fiatalon úgy sem fogtok nagy távot tartani. Ha a hely fontos vegyél nyugodtan 90est, ha később lesz párod ketten is elfértek majd rajta. Én is gondolkozom azon, hogy venni kellene egy kisebbet, mert ez nagyon nagy. Hiába van hely neki, akkor is nagy.
F
110 kilós nagydarab paraszt vagyok és a 90 centi bőven elég. Szexelni is elég, viszont egymás mellett kényelmesen aludni legalább kétszer ekkora kell.
Horgászni, kempingezni 50 centi is jó lehet :)
Hmmm... minél kisebbet? Hát, lehet úgy is, de minek?
Anno mikor volt egy kis szobarészem (6nm össz-vissz), direkt olyan ágyat kerestem, ami még épp befér a szobába. A 160-as nem fért volna be. Heteken át kajtattam, végül találtam egy 140-est. Még az sem számított, hogy drága. Akkor nem volt nőm, de reménykedtem. És bejött, elfértünk rajta ketten is. Még azóta is megvan, pedig már rég elköltöztem az ősöktől. :)
Szóval gondolj arra, hogy nem biztos, hogy csak egyedül akarsz "aludni" rajta...
Nekem 180x200-as van, kamasz koromban volt 160-as.
Én kényelmesen szeretek szundizni, és mivel 16 vagy, van neki valószínűsége, hogy más is lesz melletted.
A 90-es ágyon két kamasz csak egyetlen cél miatt alszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!