Ha leverjük a csempét simán lehet rá festeni?
Téglaépületben le is kell verni tégláig és utána visszavakolni. Nálunk is így csinálták.
Ezért van az, hogy a burkolók sokkal olcsóbban vállalnak ilyen munkát panelban, mint téglaházban.
Elméletileg akkor csak rá kell glettelni.
Azt nem tudom, hogy mivel lett anno felragaasztva itt a csempe, de itt nálunk a fürdőben 1 óra alatt le lett verve, 2 utcával arrébb pedig 1 napig ütni kellett...
Akkor ha ráglettelünk a falra utána már elméletileg festhető lesz minden...
Hát én a burkoló szavára már nem adok, fürdőnél én marha hívtam, kár volt, azt a napot bántam meg, amikor beengedtem a lakásba...
Olyan nincsen, hogy ilyen lakásba így, jóval több munkadíjat kért és feleslegesen...
Lefestheted de csúnya lesz.
Glettelj rá.
Hogy mennyi glett kell azt megnem mondom, ez attól függ hogy milyen vastagon glettelsz rá.
13:02 Tisztelt nem átverő burkoló úr!
Azt megnéztem volna, hogy hogy szeded le úgy, hogy a régi vakolatról egy mm se jöjjön le, miközben a ragasztópogácsákon (cement) szikrázott a vésőgép.
Szép mutatvány lett volna. Ha bárhol csinálsz ilyet, szólj, megnézem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!