Milyen felesleges kütyüid vannak otthon amiket soha vagy max egyszer használtál?
Ajj. Kenyérsütőm nekem is van, gluténmentes programmal, azért vettem.
Keletlen-sületlen marad helyenként :( pedig sokat spórolnék ha sikerülne itthon sütni
Nálam a zöldséghámozók nem jöttek be (akadnak, elvágta a kezem is).
Én a melegszendvicsezőt egy raszoruló családnak adtam, örültek neki.
Epilátorom is van de minek, de azt nem higiénikus másnak adni.
Kenyérpirító- egyszer egy évben használjuk.
Gyümölcscentrifuga - lelkesen használtam 1-2 hétig, de akkora macera tisztítani és akkora helyet foglal, hogy azóta a kamrában pihen.
Robotporszívó - 3-4 hónapig hadználtam, aztán meguntam, hogy semmi nem lehet az útjában(3 kisgyerek van, folyton szalad a ház) plusz nem olyan hatékony és gyors mint a rendes porszívó, 2 éve nem használtam
Kenyérsütő - 2 évig porosodott, aztán rájöttem, hogy amúgy marha jó kis tésztát kever, azért bár sütni nem sütök benne, rákaptam a dagasztásra, 0 energiával vagy koszolással formázásra, töltésre kész tésztát kapok, így ő most reneszánszát éli nálunk.
♡♡ a kenyérsütő újjászületése miatt köszi!
Igen, macerás tisztítani a centrifugát. Én használom, de sajnos nagyon látszik rajta :(
Én a robotporszívóra rászorulnék!:D De amúgy tényleg, annyi egyéb fontos kiadás van mindig sajnálom erre a pénzt, pedig itt szabad útja lenne egy ilyen kis segéd robotnak.:) De nagyon drága.:/
Én is csak a kenyérsütőt tudom felhozni, egyetlen egyszer sütöttem benne és annyira tömör lett a kenyér, hogy elvette a kedvem, pedig levegős volt a tészta tisztára!
A smootie készítő géppel szintén úgy vagyok, hogy eleinte lelkesen használtam kb.két hétig aztán egy ideig a hűtő tetején tároltam a két cserélhető kulacsot a gépet meg a pulton... majd hogy ne porosodjon, már a dobozában van, de ez legalább tervben van, hogy ha elkészült az új konyhám, akkor újra használatba veszem. Ezt a fajtát még nem is olyan nehéz tisztítani, mint egy turmixgépet.
Más ilyen kütyü most nem jut eszembe, pedig biztos van csak annyira el van téve, hogy már el is felejtettem. Pl.ruhák tömkelege a padláson.🤦 Ami nem kütyü, csak azért írtam, mert talán a lakberendezés rovatba ez is belefér, mint feleslegesen tárolt holmi.
Villanyborotva - már 17 éve pengét használok, de idén rendeltem villanyborotvát, hogy akkoris normális fazonom legyen, ha sietni kell valahová. Sokan dícsérték ezt a típust, de olyan gyenge (vagy életlenek a körkések), hogy pengével nem csak simább lesz az arcom, de időben is hamarabb végzek, pénzkidobás volt csak!
Kenyérsütő - a 2000-es évek elején a régi gép jó volt, sokkal gazdaságosabban jött ki a házi kenyér, mint a bolti, és finomabb is volt, de aztán tönkrement az a gép, a mostanit viszont max. kétszer használtuk, mert minőségre is rosszabb, és a kezelése is körülményesebb!
Kenyérpirító - nem rossz, de annyira elszoktunk a pirítóstól, jó ha évente kétszer-háromszor használjuk!
Gofrisütő - nagyon ritkán kerül elő, édesanyám sokkal jobban szeret inkább palacsintát sütni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!