A szappan mitől lehetett büdös?
Figyelt kérdés
Pár hete éreztük a fürdőszobánban, hogy valami büdös csak nem jöttünk rá mi..Nekem első gondolatom volt, hogy a nagyim néha sajnos akaratlanul is elpottyant egy egy kaksit mikor zuhanyzik wczés után és szokásosan ez ugrott be, de az nem szokott ilyen erős lenni és nem érzem napokig mivel észre szoktam venni azt. Most hetekig tudatlanságban kerestem mi lehet büdös. Olyan szaga volt mint a kaksinak csak erősebb, vagy mint a romlott kajának, záptojás esetleg. Néztem a földön, kád fölött is többször szagoltam mert onnan éreztem igazán. De tegnap vettem észre, hogy a kád oldalánál van a szappantartó és ott láttam, hogy az egyik szappan ilyen szottyos állapotban volt és odahajoltam és megvolt végre a bűz forrása. Ott közelebbről konrétan hányinger szaga volt. Miközben a másik sértetlen volt. Lehet, mert néha sok víz éri azt és olyan marad? A szappannak volt ilyen rohadt büdös ürülék szaga, sőt mikor kiszedtük és lemostuk onnan még néha érezni lehetett sokáig. Mitől lehet egy szappan büdös és hogy nem vette senki észre ezt mikor más is észrevette a bűzt? :D..amúgy bocs ha udni de próbáltam finoman fogalmazni...2021. júl. 27. 00:19
1/5 anonim válasza:
50 év alatt nem tapasztaltam ilyesmit, pedig mindig szilárd szappant használok. Anyósomnál volt mindig ázott szappan, annak sincsen szaga.
Inkább szenyeződőtt valamivel az a szappan(amiről írtál)
2/5 anonim válasza:
Mókás, de most éppen 40 éves szappant használok - igaz, nem mosdásra - amit a padláson találtam és még az apósom főzte zsírból-hamuból.
Semmi szaga nincs!
A mai szappanok meg főleg nem lehetnek büdösek, mert semmi olyan anyag nincs benne, ami büdösödhetne.
Keresd tovább az okot, leginkább a nagyanyád zuhanylefolyóban lerakodott székletével kapcsolatban!
3/5 A kérdező kommentje:
2.pedig az volt és hiába keresném tovább ha már a szag megszűnt amint eltávolítottuk a szappant. szó szerint szottyos állapotban volt a szappan és olyan hányinger keltő szaga volt mint állat..konkrétan az volt mivel anyám segített kiszedni és közelebb is megszagoltuk na az volt..közelebb viszont rosszabb volt. zuhanyban már nincs semmi, többször megnéztük és nem onnan jött a szag. ezért csak a szappan lehetett.
2021. júl. 27. 11:48
4/5 anonim válasza:
Vajon hol járhatott szegény szappan? 🤢🤮💩
5/5 A kérdező kommentje:
4.hol lenne basszus..írtam.
nem kell egyből rosszra gondolni.
szokásos szappantartó helyén volt csak valósznűleg sok víz érte és így lett a dolog..
2021. júl. 29. 19:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!