Kezdőoldal » Otthon » Lakberendezés » Miért és hogy feküdtem ki a...

Miért és hogy feküdtem ki a matracot? 1 éves minőségi matrac. Az én oldalamon ki van feküdve, a férjem fele teljesen jó. Ő kb. 30 kg-val nehezebb, mint én.

Figyelt kérdés
2021. júl. 26. 06:12
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Lehet, a te oldaladon többet üldögéltek.
2021. júl. 26. 06:35
 2/8 anonim ***** válasza:
24%

Te vékony vagy, mint a késpenge, a férjed meg gömbölyded, mint egy dinnye: melyikőtök hagy mélyebb nyomot a matracon?

:D

2021. júl. 26. 07:19
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

Melyik oldalon szexeltek?

Mert akkor a 2 súly összeadódik. (Tapasztalat:)

2021. júl. 26. 08:50
 4/8 anonim ***** válasza:
88%

Minőségi matrac mit takar? Ilyen nincs. Vannak adatok, paraméterek, garancia stb.

A yisk minőségi matraca is alig középkategóriás.

2021. júl. 26. 09:59
 5/8 A kérdező kommentje:
Tényleg a szex lesz a probléma. Nem is jutott eszembe. Innentől kezdve átcuccolunk az ő oldalára. Köszi
2021. júl. 26. 11:06
 6/8 anonim ***** válasza:
60%

Pont az ilyen esetek miatt találták ki azt, hogy forgatni kell a matracokat. Egyébként ez a dolog is soktényezős lehet. Lehet a te oldaladat éri jobban a napfény, illetve simán el tudom képzelni, hogy mivel a nők több illetszert, kozmetikumot használnak, így annak kipárolgaása is roncsolhatja a szivacs szerkezetét. Illetve sokat számíthat, hogy mennyire tud szellózni alul a matrac. Bár azt nem írtad, hogy full szivacs, vagy rugós matrac.

Nekem Jysk-ös Gold F85-ös matracom van, ami lassan 2 éves de hibátlan a 82 kilóm mellett.

2021. júl. 26. 12:24
 7/8 anonim ***** válasza:
64%
Nem bírja a strapát.
2021. júl. 26. 15:46
 8/8 puritan ***** válasza:
100%

Nálunk ugyanez van. A nejem 10 kilóval könnyebb tőlem, mégis alatta horpad be jobban a matrac.

Ő összegömbölyödve alszik, mint egy gombóc, és meg kinyúlva szétterpeszkedve.

2021. júl. 29. 00:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!