Kezdőoldal » Otthon » Lakberendezés » Üvegezett ajtóra függöny....

Üvegezett ajtóra függöny. Hogyan lehet megoldani?

Figyelt kérdés
Kb. 230 cm magas, ketszárnyas ajtóra szeretnék sötétítő függönyt, hogy ne menjen be a szobába a fény a folyosóról, de fogalmam sincsen hogyan oldjam meg, milyen szakember aki ezt megvarrja, felszereli nekem? Vagy milyen néven keressek rá? Esetleg más megoldás a fény kizárására?

2021. jún. 8. 17:04
 1/8 anonim ***** válasza:
93%
Nalunk is uveges ajtok vannak, en fekete foliaval lefoliaztam az uveg reszeket. Lehuzhato siman, tehat nem marad ott a nyoma.
2021. jún. 8. 17:12
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Vitrázspálcával tudsz mindket szárnyra sötét anyagot kifeszíteni. Szöggel rögzíted alul felül, és bel3bújtatod az anyag két vegére viszzahajtott levarrt alagútba.
2021. jún. 8. 17:22
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

Vitra, vitrázsrúd, amit az ablak fölé fel kell szerelni.

Méteráruboltban kell venni neked tetsző anyagot, és azt függönynek megvarrni. És feltenni a vitrázsrúdra.

2021. jún. 8. 18:28
 4/8 anonim ***** válasza:
Különben bejárati ajtó?
2021. jún. 8. 18:36
 5/8 A kérdező kommentje:

Nem, szobaajtó. Egybe nyílik a nappalival, ahol éjjelente a párom játszik a ps-sel, én meg aludnék, és zavar a villogás.

Köszi mindenkinek a választ.

2021. jún. 8. 19:18
 6/8 anonim ***** válasza:

5: Paraván.:)

Azt akárhova tudod tenni, több mindenre jó.

2021. jún. 8. 19:25
 7/8 anonim ***** válasza:

Beltéri ajtóra a vitrázsrúd a legjobb. Te magad megcsinálod, két pici kampót adnak hozzá azt betudod tekerni kézzel a fa ajtóba, ha már kézzel nem megy, akkor megfogod egy fogóval, párodnak a PS mellett biztos van, ha kalapácsa is van, akkor vitrázsrúd nem kell, verd szét vele a PS-t s az ügy megoldva! :)

Függönyhöz megméred az ajtót és akkorát veszel, egy normál beltéri ajtó ha alul-felül üveges, akkor is kb. 170cm hosszú függöny elég, és 90cm széles biztos, hogy elég. Ezer féle méretben kapsz függönyt, de ha mégsem találnál, akkor méterárú bolt, varrsz rá egy zsebet, amibe beledughatod a rudat és kész is.

2021. jún. 8. 19:35
 8/8 A kérdező kommentje:

PS-sel én is játszom, csak nem éjjel, úgyhogy inkább nem verem szét.:D

A paraván nem rossz ötlet, de szerintem nálunk ez kevés,mert az ajtó nagy. A fólia is jó lenne csak rücskös az üveg. Ezt a vitrázst megpróbálom bár elég fakezű vagyok, mindent elrontok. Köszi szépen!

2021. jún. 9. 12:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!