Üvegezett ajtóra függöny. Hogyan lehet megoldani?
Vitra, vitrázsrúd, amit az ablak fölé fel kell szerelni.
Méteráruboltban kell venni neked tetsző anyagot, és azt függönynek megvarrni. És feltenni a vitrázsrúdra.
Nem, szobaajtó. Egybe nyílik a nappalival, ahol éjjelente a párom játszik a ps-sel, én meg aludnék, és zavar a villogás.
Köszi mindenkinek a választ.
5: Paraván.:)
Azt akárhova tudod tenni, több mindenre jó.
Beltéri ajtóra a vitrázsrúd a legjobb. Te magad megcsinálod, két pici kampót adnak hozzá azt betudod tekerni kézzel a fa ajtóba, ha már kézzel nem megy, akkor megfogod egy fogóval, párodnak a PS mellett biztos van, ha kalapácsa is van, akkor vitrázsrúd nem kell, verd szét vele a PS-t s az ügy megoldva! :)
Függönyhöz megméred az ajtót és akkorát veszel, egy normál beltéri ajtó ha alul-felül üveges, akkor is kb. 170cm hosszú függöny elég, és 90cm széles biztos, hogy elég. Ezer féle méretben kapsz függönyt, de ha mégsem találnál, akkor méterárú bolt, varrsz rá egy zsebet, amibe beledughatod a rudat és kész is.
PS-sel én is játszom, csak nem éjjel, úgyhogy inkább nem verem szét.:D
A paraván nem rossz ötlet, de szerintem nálunk ez kevés,mert az ajtó nagy. A fólia is jó lenne csak rücskös az üveg. Ezt a vitrázst megpróbálom bár elég fakezű vagyok, mindent elrontok. Köszi szépen!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!