Kezdőoldal » Otthon » Lakberendezés » Szerintetek? Vélemények?

Szerintetek? Vélemények?

Figyelt kérdés

[link]

A bútor olyan színű,valami olyasmi elválasztó falat szeretnék,tehát a fal barna(5) lenne,amit kombinálnék vagy lilával(1),vagy erős pirossal(2),vagy ciklámennel (3),vagy türkizzel(4).

A plafon milyen színű legyen?

Esetleg ha van valami más jó szín ötletetek,leírhatjátok.

Köszönöm

2010. aug. 24. 19:33
 1/3 anonim válasza:

szerintem ha a négy szin közül kéne választani a 3.-at vagy a 4.-et választanám, a másik kettő tul kihivo

a plafon szerintem vagy az a szin amivel kombinálod a barnát vagy fehér

2010. aug. 24. 19:47
 2/3 anonim válasza:

Szia.

Én csinálnék egy lábazatot egy szép barnával,és a ciklámen lenne a mennyezet sarkáig (holkerig),vagy egy díszléc az oldalfalon és addig,a mennyezetet meghagynám fehérre,mert ha sötétre kened,akkor az az érzésed lesz hogy barlangba léptél be annyira összenyomja a szobát.

Ha nem ragaszkodsz a ciklámenhez,szerintem egy sötétebb lila jobban megy a barnához.

Készítettem pár látványtervet hogy gondolom.

[link]

[link]

2010. aug. 24. 20:16
 3/3 A kérdező kommentje:

tatuboy: erre még nem is gondoltam.klassz ötlet.

köszi nektek!

2010. aug. 24. 20:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!