Milyen ágyat vegyek? 160 kilo vagyok?
Én is a 100kiló felettiek táborát gyarapítom.
Bármit vettem széthullot alattam.
Mérgemben zártszelvényből csináltam 180x200-as keretet, rétegeltlemezzel lefedtem és körbe kárpitoztattam. Vettem rá egy jó Cardo matracot
10 év után cseréltem rajta a matracot.
"Azok a lepkefing léces szarok"
Ugyan én csak ~88kiló vagyok, de nekem is 18mm vastag OSB lap van vágva ágyrács helyett.
Viszont én nem mertem betenni a rács helyére, hanem csak rajta van az egész fa ágykeret tetején, kétoldalt kicsit szélesebbre hagyva és 1-1 kis léc rácsavarva alulról, nehogy elcsússzon. Plusz felülről is 1-1 kicsi léc, hogy a matrac ne csússzon le.
(Ha tudtam volna, hogy ilyen masszív lesz, akkor akár a két szélén belülre is rakhattam volna a léceket és nem kellett volna szélesebbre csinálnom.)
"Ugyan én csak ~88kiló vagyok, de nekem is 18mm vastag OSB lap van vágva ágyrács helyett."
Az a baj, hogy így viszont nem fog szelőzni a matrac, és szépen be fog neked penészesedni az alja.
"így viszont nem fog szelőzni a matrac, és szépen be fog neked penészesedni az alja."
Köszönöm a jótanácsot, de nem vagyunk annyira durván izzadósak.
Legalábbis 2 év alatt még nem penészedett be.
De akkor majd fúrok rá ilyen öklömnyi lukakat, hogy szellőzzön.
"Köszönöm a jótanácsot, de nem vagyunk annyira durván izzadósak."
Szivesen!
Sajnos nem az a lényeg, hogy mennyire izzadós az ember, hanem hogya matracban van szivacs, tehát szépen magában tarjta a nedvességet.
De a kérdező kérdésere válaszolva, szerintem vagy valamilyen vasvázas ágyat érdemes venni, vagy építeni 18-as bútorlapból. Én ilyent csináltam magamnak, kb 1,5 éve, és meg sem nyekken, bárhogy gyilkoljuk ketten. Az ágyrács tartói nálam szögvasból vannak. 18-as bútorlap állítva rengeteget kibír.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!