Hogy tudnám megjeleníteni a hastáncot a szobámban?
Mármint hogy hogy tudnád "hastáncososan" berendezni?
mert akkor kereshetnél ebben a témában képeket, vagy szerezhetnél egy kendőt (aszem vmi ilyesmivel is táncolnak(olyat)), és szépen elrendezve felfakhatod a falra, vagy valamilyen mindatot (természetesen a hastánccal kapcsolatban) szépen kifestessz, és kirakod. remélem segítettem!!:D
akkor te jobban tudod, hogy miket használtok tánc közben, és beszerezhetsz másikat amit nem használsz, és használhatod díszítőelemként,:D
(előző voltam)
szióka...
ha hastáncolsz, akkor biztosan van hozzá ruhád is....
Épp ma gondolkodtam el én is azon, hogy olyan ,,hastáncosra" kellene kicsit alakítani a szobámat...
Az én ruhám fekete-arany színű, a fátylam arany, és rendkívűl fényes...
Az eredeti falszínem erős rózsaszín, és ahhogy odapróbáltam illeszteni a kendőt, nagyon extravagáns hatást kaptam...
Az én tippjeim:
Végy méterárúboltban a fátyladdal megeggyező színú anyagot, és azt kis szeggel felakaszthatod a falra, és igazísd el úgy mint egy gyönyörű, és méregdrága függönyt...
Ez az első tippem...
Viszont a korod nem tudom, így nem nagyon tudom ájánlani neked hogy miket és hogyan változtass....
Írd le kérlek a szobádban uralkodó színeket...
pl: falszín, bútorok színe, ágy színe....
onnan már könnyebb lesz segíteni neked....
Mert tudod, ami egy érett nőnek is tetszik, az egy tinédzser számára lehet hogy unalmas....
Szóval kor, meg ilyenek....
puszi
18/L
hát a szobám színe babarózsaszín, de lilára festetjük, valami ilyesmire szeretném: [link] (lumik lila csempe)
Bútorok színe: világosbarna, de az ágyam szépítkezőasztalom és az íróasztalom, már sötétebb barna... A függönyöm sötétkék, ha érdekel
ja és 13 vagyok:D
szia ismét...
szóval akkor:
Ezekhez a színekhez, amit felsoroltál, illik az arany....
Kérd meg a szüleidet, hogy látogassatok el egy méterárúboltba, ahol kedvedre válogathatsz mindenféle anyagú és színű textillekből....
A faladra ajánlanám ugyanazt a megoldást, amit én csináltam.
Az anyagból valami fényes fátyol legyen, egy nagyon szép motívumot csinálj...
Aztán vannak a csilindelős érmék....sztem ha van türelmed, akkor egy fátyol segítségével készíts baldahint az ágyad köré, aminek az aljára felcarrod a csilinges érméket....
Nekem ez így nagyon nagyon tetszik...
ésha van elég zsebpénzed, akkor menj be egy boltba, és keress külön erre a célra tárgyakat....
Egy ki ügyességgel, bármit megoldhatsz...
Úgy érted, hogy úgy nézzen ki a szobád, mint egy indiai budoár?
Indiai boltokban kapsz hatalmas méretű kendőket, szárikat, azokat terítsd rá a bútorra, de akár a falra is szögelhetsz fel belőlük. Meg a lámpákra is csinálhatsz ilyen anyagból burát, attól sejtelmes fényük lesz, de akár készen is kapsz ilyen stílusú világítótesteket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!