Mennyire tetszenek a erősebb színű falak?
Meghatározza, hogy mekkora a tér. Picike szobában kifejezetten nyomasztó.
Nekem egyébként tetszik, de csak ideig-óráig és nagyon hamar megunom az erősen színes falakat.
A pasztell vagy fehér falak jönnek be, megunhatatlanok és mindenhez mennek, legyen az antik, vagy éppen skandináv stílus.
De ízlések és pofonok, ugyebár.
Tapétacsíkokkal a térlátást tudod becsapni.
Magas helyiségben vízszintesen, alacsony helyiségben függőlegesen rakott tapétacsík az első esetben lejjebb, a második esetben feljebb viszi a plafont. Optikai manőver.
Nekem nagyon tetszenek, a pasztell vagy fehér falakat unalmasnak tartom, hiába mennek mindenhez. Az mondjuk nagyon tetszik, amikor a 4 falból 3 fehér vagy pasztell, az egyik fal viszont teljesen más színű (pl. grafitszürke). Mi ezt kis lakásban csináltuk és marha jól nézett ki.
Most már nagyobb házban élünk, itt a falak színesek, a plafon viszont fehér. Minden szoba más, de az irodám ami egyben vendégszoba pl. ilyen kék ( [link] imádom.
Na, elszúrtam a linket :) [link]
Előző voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!