Mi a véleményetek a Teka beépíthető sütőszettekről? A Teka milyen márka jó?
Figyelt kérdés
Én azt hallottam, nem ismerem de most nagyon jól le van árazva.2010. aug. 23. 11:21
1/6 anonim válasza:
A Teka -ezidáig- megbízható, jó márka volt.
2/6 A kérdező kommentje:
tehát akkor nem lehet vele sok gond? Ezidáig azt jelenti, hogy innentől fogva már nem jó?:)
Köszönöm a választ
2010. aug. 23. 11:46
3/6 anonim válasza:
A teka fasza márka, ajánlott kategória.
4/6 anonim válasza:
Mi pont most akarunk venni, voltunk különböző boltokba, media markt, ilyenek... Nagyon dícsérte az eladó, azt mondta vezető márka és minőségre nagyon megbízható. csak dícsérni tudta. Szerintem ha le van árazva nyugodt szívvel vedd meg!
5/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a segéítséget, elég jó áron van, 160 000 Ft-ról van leárazva 125-re, és tényleg sok mindent tud, digitális teljseen.
2010. aug. 23. 15:35
6/6 anonim válasza:
Utolsó vagyok.... Azért nézz körbe rendesen (bár gondolom megtetted) Mi jól megjártuk a főzőlappal... Kiírták, h 130ról le van árazva 79re... és utolsó darab.... mondtuk, hogy akkor elhozzuk. tényleg szuper, meg nem bántuk, csak itthon megnéztem a neten kiváncsiságból, és mindenhol ennyi az ára.... szóval nem volt akciós, csak ennyi az ára. :) Nagyon szemetek tudnak lenni, kiíírják, hogy le van árazva a sok hülye meg ugrik rá!!! :) mint mi!
Mediaba vettük, lehet ott tényleg ennyi volt mondjuk, mert nagyon drága sok minden ott...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!