Kezdőoldal » Otthon » Lakberendezés » Mennyi az átlag ár egy bútoras...

Mennyi az átlag ár egy bútorasztalosnál ?

Figyelt kérdés
Nemtudom eldönteni , hogy vegyek vagy csináltassak konyhabútort . Mennyiért dolgoznak folyóméterenként átlagban az asztalosok (Veszprém megyében) ? Alsó felső szekrény .
2021. ápr. 26. 16:54
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
NEM folyóméterre dolgoznak, emellett igen angy egyéni különbségek is vannak. Az egyetlen reális megoldás, ha árajánlatot kérsz többtöl is, utána el tudod dönteni, megéri-e a többletár a minöségbeli különbséget!
2021. ápr. 26. 17:38
 2/5 anonim ***** válasza:
Azért nézd meg a referencia munkákat is, mert a mai iparosok egy része a kontár színvonalat sem éri el.
2021. ápr. 26. 20:29
 3/5 anonim ***** válasza:
64%

Hiaba nez kepeket a munkaikrol.

Nem feltetlenul latszik rajtuk a csunya vagas,elvedozes,lepattant munkapult a vagas menten....stb.

Lehetoleg ismeros altal ajanlott asztalost keress,akinek legalabb azt az egy munkajat szemelyesen is meg tudod nezni.az mar csak gratisz,ha utana olyanoktol is kersz velemenyt akik szinten azzal az asztalossal csinaltattak valamit.

Az ar sokmindentol fugg.

2021. ápr. 27. 00:05
 4/5 anonim ***** válasza:
Nekem 2015-ben anyaggal, munkadíjjal együtt éger színű bútorlapból mosogatóval 320.000 Ft volt, ez tartalmazott három alsó és három felső szekrényt és munkalapot. A munkájával meg voltam elégedve. Pécsi asztalos egyébként, ha érdekel, meg tudom adni az elérhetőségét. Nekem olyan alakja volt a konyhámnak, hogy elemes bútort nem tudtam volna rendes helykihasználással venni, mert akartam egy sarokszekrényt is egy meghatározott sarokba.
2021. ápr. 28. 20:09
 5/5 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat !

Közben már találtam megfelelői asztalost 😊

2021. máj. 5. 16:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!