Ajánlás kiválóminőségű matracokat áruló üzletről?
Minőségi matracot szeretnék vásárolni, ki is szemeltem egy üzletet, a matrackirályt, de amikor megkérdeztem hogy mi van ha a kiszemelt matrac pár nap alvás után mégsem felelne meg, akkor visszaveszik egy cserére? vagy egyáltalán milyen lehetőségeim vannak? hiszen itt 160 000-tól 250 000 árfekvésü matracról lenne szó, akkor a választ hogy csak minőségi problémák miatt veszik vissza, de komfort garanciáik nincsenek a matracokra :o , és csak olyat ami bontatlan csomagolásban van még.
Na ezek után és letettem a matrackirályban való vásárlásól!
Valaki tudna ajánlani kiválóminőségű matracokat áruló üzletről?
Az IKEA-n kívül nem tudok olyan áruházat, ahol kipróbálás után is vissza lehet vinni 90 napig...
Én is arra gondoltam (most már) hogy onnan veszek egyet.
Mennyire tartósak ezek, és mennyire hamar fekszi ki az ember ezeket? Mert nem szeretnék félévente ujjat venni 100 000-ért :)
Nagyon fontos kérdések ezek számomra, remélem lesz aki tud/fog válaszolni ...
Matrackuckót ajánlom. Magyar családi vállakozás gyártja. Nálam volt csere garancia 30 napig, de matracvédőd is kellett hozzá venni.
Hideghab esetén élettartam a sűrűségben rejlik. A matracok alatt olvashatsz a tartóságról és sűrűségről. Nekem bejöttek, 4 éves a matrac
köszönöm!
Megnézem! Halottam hogy az ikeás cuccok gagyik, de mivel több tippem nem volt, így gondoltam mégis csak szétnézek majd ott, de igy a matrackuckót nézem meg előszőr.
Még egyszer köszönöm!
Egy picit drága a matrackuckó... Az alap 160X200-as is 250 000 :/
Kissé túlzás már!
És nem tudni hogy minőségben milyen cuccok ezek nálunk...
5: Milyen a minőség/tartósság? mit tudnál írni erről? Vagy aki ismeri?
5# vagyok, látom jócskán felmentek az árak, a honlap is megváltozott.
"Kínálatunkban találsz nagy rugalmasságú, azaz HR hideghabokat, melyeknek sűrűsége 35-60 kg/m3, ami egy igen jó minőségről tanúskodik, hiszen egy átlag matrac sűrűsége 25-30 kg/m3"
Most ezt onnan másoltam.
Yisk és hasonlókban 25-28 a hab sűrűség, ami nem sokat bír. 35 körülit nézz valahol, és próbáld ki.
Adat/paraméter nélkül ne vedd meg. Sok helyen ortopéd, több zónás, derekfájósoknak, jól alátámaszt... stb mindre jellemző, csak marketing kiemelés.
Miénk 35kg/m3
:Ez nagyon hasznos választ! :) (Végre valakitől!)
KÖSZÖNÖM! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!