A főbérlőm meg fog ölni. :) Szőnyegből milyen anyaggal lehet jól kiszedni a kutya szagot?
Szóval az van, hogy van egy új csöppségünk és nagyon ennivaló, csak éppen egyszer úgy döntött, hogy ő most összepisálja a szőnyeget. Azt olvastam neten, hogy elvileg a legjobban az ecet szedi ki a hugyszagot, és valóban, miután ráöntöttem, olyan kemény ecet szaga lett, hogy semmi hugyszagot nem éreztem. Ez így volt pár napig, aztán tegnap megszagoltam és nagyjából elillant az ecet szag, de mivel a kis blöki előszeretettel dörgölőzött meg hempergett a szőnyegbe, így igen erőteljes kutya szaga lett.. tegnap este kiraktam az erkélyre, hogy kicsit szellőzzön, azóta még nem szagoltam. Azon gondolkodom, hogy veszek kárpittisztítót, csak nem tudom milyet vegyek ami hatásos is, szageltűntetés mellett ad neki egy kis illatot is és nem zabálja fel a pénztárcámat (persze ha úgy van a legutóbbi feltétel opcionális)
Ti mit használtok? Van tipp?
(Igen, miután ezt sikerült megoldani, a szőnyeg el lesz rakva a szekrény tetejére amíg ki nem költözünk)
Vanishnek is van hasonló.
De amúgy meg ha addig nem tudod kimosni mire jön a lakbérért akkor tedd ki az erkélyre gondolom od nem járkál ki
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!