Gondolkodom egy ágyszekrényen. Tapasztalatok, vélemények?
Gyors utánanézés szerint első körben:
pro:
- Leghelytakarékosabb megoldás 1 szobás lakásba
- teljes értékű matrac
- Nem szorítja be a térérzetet annyira, mint a galéria
- ???
kontra:
- ÁR!! (közelítőleg tudtok mondani? 300 fölé nem mennék (+ matrac 160*200*25))
- kérdéses szellőzés, sokan félnek tőle, hogy penészedhet
- strapabírás? (szeretek ágyra huppanni, de a nyitómechanika is kérdéses, hogy mennyit bír)
- még nem láttam esztétikusat, mindegyik egy ocsmány bútorlap felcsukva. Ti láttatok szép megoldást?
- ???
Köszönöm a véleményeket/tapasztalatokat a témában!
Köszönöm, hogy válaszoltál!
Kis helyreigazítás:
Lenyitni/felcsukni gyerekjáték ezeket, semmilyen erő nem kell hozzá. Pont ez a drága benne.
Igényeimre vonatkoztatva:
Nem véletlenül írtam, hogy teljes értékű matrac az előny. Kell!! Amit írsz a kanapékról az csak átverés, nem létezik... mindennapos használatra kell nekem, csak a matrac a megoldás.
Lustaságot számításba vettem. Menne is a kontra részbe, de igazándiból kiiktatja az az egyszerű tény, hogy kell a hely, tehát fel kell csukni... aztán kell aludni, tehát le kell nyitni... nincs miért belekötni ebbe. Ez egy ilyen helyzet. Trükkös bútort tudok venni, pluszszobát nem.
Köszönöm, hogy hozzászóltatok!
A továbbiakban is várom az értékes tapasztalatokat, észrevételeket!
Kérdező, teljes mértékben megértem a kérdésed, magam is ilyen problémával küszködök.
Én az alábbiakat néztem, és várhatóan tőlük fogok rendelni.
Más bútort már többször is rendeltem ettől a cégtől, kivétel nélkül jó minőséget kaptam.
Nekünk volt, mi szerettük.
Azért a múlt idő, mert azóta nagyobb lakásba költöztünk és itt van külön háló.
Valójában erre szeretnék reagálni:
"még nem láttam esztétikusat, mindegyik egy ocsmány bútorlap felcsukva. Ti láttatok szép megoldást?"
Láttam bizony és ennek csak a fantázia szab határt!
Lehet tenni az aljára hatalmas tükröt, le lehet tapétázni a szoba dizájnjába illően, de a barátainknál pl. steppelt (mű)bőr lett rátéve.
De bármit kitalálhatsz, ha elég kreatív vagy!
Ja, és egyáltalán nem penészedett! Ahol ez penészedik, ott minden egyéb is penészedik. Ha elutazol 2 hétre, akkor célszerű nyitva hagyni, hadd szellőzzön!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!