Hogyan lehetne berendezni egy kicsi és igen szűk téglalap alakú szobát??
Minnél otthonosabban szeretném berendezni.
Ami szükséges lenne a szobámba.
Ágy
Legalább 2 személyes fotel
Tv
Tv álvány/asztal
És egy szekrénysor
Igen, a méret tényleg fontos lenne, mert ez kissé sok, vagyis szinte egy komplett életteret akarsz besűríteni egyetlen szobába, illetve az ajtó és ablak elhelyezkedése is nagyban befolyásolhatja a bútorok elrendezését!
Amúgy nagyon sok szekrénysoron van kialakítás direkt a tv-nek is, szóval ezeket össze lehetne hozni egyben is, szóval nem kellene külön tv-asztal/állvány, hacsak nem a helyet akarod kihasználni, mert olyan nagy szobáról van szó! ?
Ha kicsi a szoba, akkor kanapé és külön ágy helyett is jobb lenne egy franciaággyá kihúzható kanapé, nem?
Így vaktában sehogy.
Ami fontos ilyenkor:
Pontosan felrajzolt méterezett alaprajz, amin látszik minden meglévő adottság. Ablak, ajtó, radiátor, csövek, stb.
Onnan már ki lehet indulni valamerre.
Addig, hogy azt se tudjuk 8 vagy 18 nm nincs értelme találgatni sem.
#5-ös vagyok. Kicsit elkalandoztam a kérdés részleteitől, és most látom újra, hogy "kicsi, szűk", tehát az utolsó bekezdésem a helytálló!
Így viszont akkor kicsi az esélye, hogy annyi bútort kényelmesen berakj, nem tudom hogyan gondoltad, és még normálisan el is férj köztük! Ha kevés a hely, miért akarsz ennyi bútort? Amit lehet, vegyél egybe, például az általam már említett tévés szekrénysor típust, esetleg ággyá kihúzható kanapét!
A méret továbbra is kérdőjel, de az általános méreteket nézve minimum 15-16 m² abszolút nem kicsi, tehát gyanítom, hogy olyan 9-12 m² közötti szobáról lehet szó!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!