Szerelési útmutatót keresek egy IKEA-szekrényhez. Hogyan találhatnám meg?
Figyelt kérdés
Nálam van a szekrény, darabokban. Sajnos nincs hozzá szerelési útmutató, anélkül pedig azért nem ugranék neki.
Annyit tudok róla, hogy egy hatalmas tükrös szekrényről van szó, és kb. 2015-ben vásárolták.
Hogyan deríthetem ki, hogy melyik modellről van szó?
2021. márc. 2. 20:44
1/10 anonim válasza:
Lefényképezed, a képet feltöltöd a google képkeresőjébe és jó eséllyel kidobja az ilxen képeket ahol ott lesz a neve is. A nak alapján pedig már rá tudsz keresni az összeszeresési útmutatóra.
2/10 anonim válasza:
...a frontot fényképezd le! Vagy az csupa tükör?
3/10 A kérdező kommentje:
Sajnos csak egy-egy elemet tudok lefotózni, amiben semmi különleges nincs. Tükrös ajtók.
2021. márc. 2. 21:32
5/10 A kérdező kommentje:
Nem, nyitós, fogantyúkkal.
2021. márc. 2. 21:50
6/10 anonim válasza:
Googlevsl rákerestél már úgy, hogy időtartamot jelöltél be a keresési feltételeknél? 2013-2015
7/10 anonim válasza:
Itt (vagy ugyanezen az oldalon máshol) nincs fent véletlenül?
8/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a tippet, nem ismertem ezt az oldalt.
Van egy pár gyanús, ezeket lementettem, és megpróbálom az alkatrészek alapján azonosítani.
Köszönöm!
2021. márc. 3. 09:17
10/10 A kérdező kommentje:
Megnézem majd újra az elemeket egyesével, de nem láttam sajnos.
Bízom abban, hogy sikerül kinyomozni. :)
2021. márc. 3. 19:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!