Kezdőoldal » Otthon » Lakberendezés » Gardrób tippek?

Gardrób tippek?

Figyelt kérdés
Hamarosan lesz egy gardróbom, ehhez szeretnék jó ötleteket, milyen legyen. Férjem például azt mondja, nem kell rá ajtó, de szerintem kéne, mert akkor csupa por lesz benne minden. Ilyesmik érdekelnének, mire kell figyelni, miéyen legyen a beosztása stb.
2021. febr. 17. 08:37
 1/5 anonim ***** válasza:
Milyen öleteket vársz tőlünk, ha azt sem tudattad, milyenek a méretei a gardrób-szobának?
2021. febr. 17. 10:08
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Ajtó mindenképpen kell, legfeljebb a férjed nyitva hagyja, ha a stósz ruhákban akar gyönyörködni!

Egyéb tipp nincs, bepolcozzátok, esetleg néhány fiók az apróságoknak, akasztós rész, az ajtó gardrób felé eső oldalára egy nagy tükör és kész. Majd ha fogod tudni a méreteket és szerencséd van, akkor az IKEA-ban megkapsz mindent készen hozzá, ha nem, akkor asztalos.

2021. febr. 17. 10:17
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

2-es vagyok

...és ha a mérete megengedi, akkor egy ülőke sem árt, hogy ne a levegőben egyensúlyozva kelljen harisnyát, zoknit, nadrágot húzni.

2021. febr. 17. 10:21
 4/5 anonim ***** válasza:
48%

A #2, jó általános megoldást ajánl.

A fiamék panelban úgy oldották meg, hogy két hosszanti oldalfala mellett akasztós rész van a kabátoknak, öltönyöknek, fölöttük polcok, amik kis kamrákra lettek osztva, amikben oldalsíneken futnak a polcok, akárcsak a szekrényfiókok. Nagyon ötletes. A dobozokban vannak az apróbb dolgok (bugyi, melltartó, harisnya, lábbeli, szerszámok stb...

2021. febr. 17. 10:36
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk (panel) 130*225 cm a gardrób, a fürdőszoba mellett van, át fúrtam a falat, a mosógéphez a viz és a szennyvíz csövet a kád mögött elvezettem, és a gardróbba került a mosógép, rá meg toronyba a szárítógép, így egész tágas lett a fürdőszoba. A hosszanti oldal falra Salgó polcokat raktam 160 cm hosszan 2 m magasra, a sarokban van egy fagyasztó, fent meg 2 oldalt 130*60-as rakodó polc, a fagyasztó felett meg az egyik polcról lelógatva egy bicikli ami nincs napi használatban, körülményes lenne mindig kiakasztani onnan,de legalább nem a lakásban foglalja a helyet. Sokmindent el tud nyelni a gardrób.
2021. febr. 17. 21:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!