Csúszkál a fedőmatrac /4cm/ a francia ágyon! Mi lehet a megoldás?
Figyelt kérdés
2021. febr. 4. 10:33
11/18 anonim válasza:
Árulja már el valaki, mire jó a fedömatrac??? Nem tudok semmi értelmes ötletet elképzelni, amiért bárki is hasznána ilyesmit.
12/18 anonim válasza:
# 11 Vannak olyan ágyak amik túl kemények, mert csak pár centi szivacs van rajtuk, ezek persze nem is matracos ágyak. Ezekre érdemes venni, mert nagyot dob az alvási konforton . Én is vettem a " körfranciaágyamra" mert ugyan a szivacsának semmi baja, de az én izületeimnek már kemény volt és sokat forgolódtam.
13/18 anonim válasza:
Ez csak annyit csinál, hogy aki ráfekszik az alatt besüpped. De egy kanyit nem tart, nem fog. Olyan mintha feltornáznád magad köré a takarókat.
14/18 anonim válasza:
#13 Hiába hihetetlenkedsz, mert aki használja ,az tudja, hogy sokkal kényelmesebb vele az alvás.
16/18 anonim válasza:
Ezt egybe kell gyárilag szerelni az ággyal, nem így rátoldozgatni.
17/18 anonim válasza:
"Árulja már el valaki, mire jó a fedömatrac??? Nem tudok semmi értelmes ötletet elképzelni, amiért bárki is hasznána ilyesmit."
Ha jó a matracod, akkor semmire.
Ha viszont sikerül hosszú távon túl kemény matracot venned (mint nekem), akkor egy fedőmatraccal használhatóra tudod "puhítani" utólag. Plusz akkor is jó, ha van egy kihúzható ágyad, amit csak alkalmanként használtok (vendégek ott alszanak) és nem akarod, hogy aki azon aludt, az úgy keljen reggel, mint akit agyonvertek.
18/18 anonim válasza:
17-es, a 11-es vagyok: még soha nem vettem olyan ágyat, aminek nem volt megfelelö a matraca - vagy szerencsém volt, vagy sikerült eléggé odafigyelni erre is -, ezért nem ismertem a fedömatrac fogalmát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!