Mennyit bír el az asztalom?
2021. jan. 25. 19:17
1/6 Noren1989 válasza:
Laptopot, pc-t igen, de nem ülnék rà...
2/6 Ékezetes billetyűzet válasza:
Azt elbírja. Szerintem még te is ráülhetsz.
3/6 anonim válasza:
Ez kb 30-40 kg-ot gond nélkül el kellene, hogy bírjon. Ergo, mehet rá combosabb asztali gép monitorokkal is, az kb 10-15 kg lehet, még könyvekkel megpakolva sem fogod elérni a 30-40 kilót. Ráülni azért nem próbálnék meg, bár lehet kibírná.
4/6 anonim válasza:
Nekünk is van ilyen asztalunk itthon. Igazából nálunk csak monitor van rajta, de szerintem egy számítógépet simán el kell bírnia, azért nem néz ki olyan gyengének. Meg aztán egy átlagos számítógép nem olyan nehéz szerintem, mindenesetre bírni fogja, ne aggódj.
5/6 anonim válasza:
Az összeszerelési útmutató szerint, az asztal felülete max. 40 kt-ot bír, a fiók max. 5 kg-ot.
6/6 anonim válasza:
:D:D igen , a szerint az összeszerelési útmutató szerint, amit megtalálsz azon a linken amit küldtél.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!