Kezdőoldal » Otthon » Lakberendezés » A piroszékes áruház életbe...

A piroszékes áruház életbe tud maradni nálunk?

Figyelt kérdés

Nem komoly életbevágó a kérdés de most nyomatják a piros székes xxxl áruház reklámokat.

Azon gondolkodtam hogy a kika meg a mömax is kivonult az országból. Én míg kint dolgoztam németbe és betévedtem egy ilyen xxxl piros székes üzletbe. "De semmi extra dolgot nem láttam csak az árakon emelkedett meg a szemem..

#Lutc
2021. jan. 1. 21:03
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Mömax kivonult?? Mikor?
2021. jan. 1. 21:14
 2/10 anonim ***** válasza:
A kikát megvette a lutz xxl.
2021. jan. 1. 21:14
 3/10 anonim ***** válasza:
2021. jan. 1. 21:16
 4/10 anonim ***** válasza:
53%
Möbelix, Mömax, xxlutz ugyanaz a cég, csak más áruval és árakkal dolgoznak.
2021. jan. 1. 21:30
 5/10 A kérdező kommentje:
De a legdrágább az xxxl lutc. Nem!?
2021. jan. 1. 21:34
 6/10 anonim ***** válasza:
Mömax nem vonult ki, épp fejlesztenek.
2021. jan. 1. 21:39
 7/10 anonim válasza:
Szerintem itt nem lesz piacképes kereslete
2021. jan. 1. 21:53
 8/10 anonim ***** válasza:
53%
Szerintem pont olyan árai vannak, mint a Kikának voltak. Azért ott sem az átlag "pórnép" vásárolt. Én néha betévedtem. Ha nem volt éppen valami utolsó darabos, vagy kifutó, akkor szinte sosem vetemedtem arra, hogy bármit is vegyek, pedig a lakásunk berendezésekor sokat jártunk ott is.
2021. jan. 1. 22:08
 9/10 anonim ***** válasza:

Kika-ban voltak nagyon jó cuccok, persze aranyáron sokszor. Viszont az is igaz, ha valami kicsit egyedibb bútort kerestél, akkor túl sok lehetőséged nem volt rajtuk kívül. Ikea jó, de tucatáru, Jysk, Mömax árul normálist meg szart is, de tucatáru, RS szar, de legalább olcsó. Én ezek közül a sok-sok év alatt már mindenhol vásároltam többször is, az éppen aktuális igényemnek és pénztárcámnak megfelelőt.

De egy biztos: ha jó minőségű bútorra vágytam, akkor először Kika. Most már Jysk-nél is van jó, csak nem a legolcsóbbat kell kiválasztani.

Nálam még a nyerő cég, de azt előtte csak a honlapon tudod megnézni (viszont minőségben még sosem csalódtam): mirjan24. Lengyel cég, tényleg jók a bútoraik, mindig passzoltak eddig a szerelékek hiánytalanul, és árban is kedvezőbbek hasonlóval összevetve.

Ennyi tapasztalat pedig lakások bebútorozásából jött össze, ha kérdésként felmerülne.

2021. jan. 2. 08:35
 10/10 anonim ***** válasza:

Mindenre van igény ma már.

Pl most nyit majd a Tesla is. Akkor néhány drágább bútor is belefér (a Kika is az volt).

2021. jan. 2. 08:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!