Hogyan lehetne ötletesen ketté választani egy 3. emeleti Panel szobát (nagyszoba)?
itt az alaprajza
az ajtó jobb fent van (a bejárati)
ami be van rajzolva az az ablak és az erkély ajtó
Panel lakás tizenötödik kerületi 3. emeletes és szeretném ketté osztani öcsémmel egy szobában nyomasztó
várom az ötleteket:)
álfal? függöny:S
Szekrénysort középre húzni:)
inkább a szekrénysort oktrojáljátok be elválasztóként, vagy valami karnist szerelj a két rész közé, és válaszd el vastag függönnyel.
nemtom hány éves vagy, de idővel ez a probléma is megoldódik, ha valamelyikőtök lelép a párjával közös kéglibe.
Mivel egy falon van 1 ablak és egy erkélyajtó, így az ezzel szemközti falra tenném az ágyakat és két hálófülkét alakítanék ki, amiket függönnyel tetszés szerint bármikor el lehet szeparálni, mégsem lenne robosztus, nehéz hatása. Szélességben befér két ágy, mélységben legfeljebb 2 métert vesz el éjjeliszekrénnyel, függönnyel és lehet a falon polc, éjjeli lámpa, miegymás.
A tanulósarkokat középre vagy az ablakok köré tenném, ezt is lehet hasonló módon szeparálni de szerintem ide elég akár egy spanyolfal is.
Ami kimaradt, azok a szekrények. Igazság szerint a legjobb az lenne, ha egy falra kerülne valami gardróbszekrény, hogy minél kevesebb helyet vegyen el.
Belmagasságot nem tudom, de ha megengedi, akár galériában is lehet gondolkodni, alatta szekrény vagy tanulósarok vagy akármi, de ez már elég pénzigényes.
Nézd meg a Kiskegyed Otthonát, 250 Ft, a legjobb trükköket ebből lehet kiszedegetni, szerintem a többi újság semmit nem ér, csupa sznob cucc.
A mostaniban vannak a spanyolfalak is, nagyon szépek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!