Szerintetek konyhába a meleg,vagy a természetes fehér világítás a jobb?
-Ha azt szeretnéd, hogy az ételeid gusztusos kinézetűek legyenek, akkor kizárólag meleg fényt használjál.
-Ha azt szeretnéd, hogy a vendégek csak keveset fogyasszanak, akkor a tálalásnál hideg fehér fényt használjál.
-Ha azt szeretnéd, hogy a vendégek mindent kihányjanak, akkor az étkezés végén keverjél a hideg fehérhez kéket és némi zöld fényt is, és mondd, hogy sajnos minden romlott volt. (Ezt a színekből maguk is látják majd.)
Úgy fognak okádni mint egy szökőkút.
:)
A lényeg, hogy egy lakásban meleg fehér fényt használunk.
(Gyárba és műhelybe stb...-be való a fehér fény.)
Ezt nehéz eldönteni, bármelyik jó lehet, mindegyiknek van előnye! A természetes fehér fény erősebb fényű, világosabb tőle a helyiség, és olyannak látod mellette a színárnyalatokat, amilyenek azok valójában. A melegfehér pedig otthonossabbá, meghitt hangulatúvá teszi a helyiséget!
Bár attól is függ, milyen a konyha: ha nagyon modern/letisztult, akkor bármelyik jó, de inkább természetes illik, ha viszont rusztikusabb/vidékies stílusú, akkor melegfehér illik oda!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!