Kezdőoldal » Otthon » Lakberendezés » Mennyezet tapétázáshoz hogy...

Mennyezet tapétázáshoz hogy fogjak hozzá?

Figyelt kérdés

Fel akarom újítani a szobámat teljesen és nagyon szeretnék a mennyezetre ilyen szép tapétát. Máshol festve lesznek a falak de a mennyezetre mindenképp szeretnék tapétát. Mennyire garantált, hogy nem esik le a tapéta onnan? Mennyire nehéz megoldani? Van itt olyan akinek tapétás a mennyezete? Nagy terveim vannak a szobámmal kapcsolatban.

[link]

Ilyesmit terveznék. Nekem olyan lenne minta planetáriumól nézném az univerzumot. Falaknak meg valami olyat szeretnék amitől nem lesz sötét hatás a tapéta miatt. Mit gondoltok? Elég nagy a mennyezetem így szerintem nagyon szép látvány lenne.

2020. dec. 11. 19:11
 1/10 anonim ***** válasza:
Először talán falat kellene tapétáznod .
2020. dec. 11. 19:21
 2/10 A kérdező kommentje:

2.kicsit részletesebben nem lehetne?

mit értesz ez alatt hogy a falat kéne tapétáznom mikor azt tervezem?

2020. dec. 11. 19:30
 3/10 anonim ***** válasza:
83%

Hívj egy profit, ha nem akarod hogy leválljon az egész.

Drága az a tapéta...

2020. dec. 11. 19:57
 4/10 anonim ***** válasza:
Ha cirka százezret rászánsz erre a tapétára, nem biztos, hogy jó ötlet a munkadíjon spórolni.
2020. dec. 11. 20:06
 5/10 anonim ***** válasza:
Nem annyira bonyolult a fent maradás, a megfelelő ragasztóval, inkább a felrakása az amivel nem egyszerű boldogulni.
2020. dec. 11. 20:35
 6/10 anonim ***** válasza:
szakemberre kell bízni.
2020. dec. 11. 21:03
 7/10 A kérdező kommentje:
köszi mindenkinek :)
2020. dec. 11. 22:16
 8/10 A kérdező kommentje:
nem is gondoltam épp szakemberre :D..
2020. dec. 11. 22:17
 9/10 anonim ***** válasza:
61%

A tapétázás tényleg gáz. Láttam már, csináltam is, de még így is.

Festést megcsinálom magamnak, de tapétázásnak nem állok neki. Lehetőség szerint inkább kihagyom és festésre veszem rá az asszonyt, de ha muszáj a tapéta, akkor jöjjön a szakember!

2020. dec. 11. 22:20
 10/10 anonim ***** válasza:

Azt hiszem ennél a fajtánál csak a falat kell bekenni ragasztóval. Akkor sokkal egyszerűbb mint a ragasztós nedves tapétával zsognlőrködni a létrán. Ha a tapétát is kenni kell az szívás. Ha nem vagy gyakorlott akkor vagy túl sok vagy kevés ragasztót fogsz kenni a mennyezetre. 2-3 méter bekenése után a ragasztó egy része rád fog folyni és a végére minimum a könyöködnél fog folyni. Mosakodni nagyon nincs idő mert a tapétaragasztó gyorsan szárad. Vonalazd be a plafont és akkor a vonalhoz tudod illeszteni a csíkokat.

Sok sikert.

2020. dec. 12. 00:48

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!