1.10cm-ig ciklámen lesz a szobám,onnanntól feljebb világos lila(mesevirág szín) és kozte bordur fogja elválasztani,legfelul pedig stukkó lesz! Szerintetek jól fog kinézni? Már a festékeket is megvettuk. Nem az a csúnya ciklámen:)pár színárnyalattal sotétebb a ciklámen,mint a lila,szoval nem fog nagyon elutni egymástól,mint mondjuk a zold meg a piros.:)
2010. aug. 12. 10:25
1/5 anonim válasza:
Így látatlanban nehéz eldönteni, hogy mennyire passzolnak össze. Én azt ajánlom, hogy festés előtt csináljatok egy próbát a falon. Egy kis felületet fessetek mindkét festékből. Várjátok meg míg megszárad, mert halványodik. Ha jól mutat akkor mehet a festés. Ha nem, akkor fehér festékkel (azonos bázisúval) lehet a színen lágyítani. Vagy vehettek festékboltban színezőt, kis tubusokban árulják (vörös, sárga, kék, zöld). (Mi mindig csak fehér festéket veszünk és mi keverjük ki a színt ezzel a színezővel.) Ha ráfestetek majd 2 rétegben nem fog látszódni a próba sem. Mi indig így csináljuk, az apukám szobafestő.
2010. aug. 12. 12:53
2/5 anonim válasza:
Ja és még annyi, ha kicsi a szoba akkor ne fessétek túl sötétre, mert optikailag még kisebbnek fog tűnni. Azt ajánlom, hogy a plafon fehér legyen, ez tapasztalat. Az én szobám is volt ciklámen, de mi befestettük a plafont is és nem volt jó, azóta soha. Sokkal nagyobbnak, levegősebbnek tűnik, ha világos színű a plafon.
ez a lila most annyira divat, csak nem értem miért... pár év múlva sztem már ciki lesz, és festhettek megint. de tényleg nem szeretnék beleszólni senkinek az életébe, csak a véleményemet mondom. én spec. meg tudnék bolondulni, ha egy ilyen színű szobában 2 percnél többet kéne eltöltenem...
tudtátok egyébként, hogy a lila a kielégítetlen nők színe?
2010. aug. 12. 17:02
4/5 anonim válasza:
A bordür szerintem úgy szép ha az alja az ablakpárkánnyal 1 vonalban van.
Nálunk a folyosón nincs balak csak egy nagy üveges ajtó és a bordür 90cm magasan van.
2010. aug. 12. 17:11
5/5 A kérdező kommentje:
Még jó,hogy írtad,hogy ha az ablakpárkánnyal van egyvonalban,akkor a szép.:) fentebb akartuk tenni. Én még csak 16éves vagyok,szóval nekem szerintem illeni fog majd a szoba!:) Dehát mindenkinek a saját véleménye! Koszonom a válaszokat!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!