Kezdőoldal » Otthon » Lakberendezés » Hogyan vigyem bele a személyis...

Hogyan vigyem bele a személyiségem a szobámba?

Figyelt kérdés
Szóval engem nagyon érdekelnek az idegen nyelvek, az elektronika, a zene/hangszerek és a sport, de nem szimbolizál mindent a szobám. Pl. rengeteg sportszerem van, csomó hangszerem, de engem sokkal jobban érdekelnek a nyelvek meg az elektronika, de ezekre mégsem utal semmi a szobámban. Mivel tudnék ezekre utalni a szobámmal, egyáltalán szükséges-e a személyiségünket meg az érdeklődési köreinket belevinni a szobánkba?
2020. dec. 9. 20:45
 1/4 anonim válasza:
100%
Nem szükséges, mivel a szobád alapból követleztet a személyiségedre. Viszont a szobád az egyik legszemélyesebb tered amivel azt kezdessz amit akarsz! :))))
2020. dec. 9. 21:11
 2/4 anonim ***** válasza:
Könyv, újság, számítógépes progik stb. Nem szükséges mindent kiaggatni, nem dekorálni kell ezzel a szobát.
2020. dec. 9. 21:18
 3/4 A kérdező kommentje:

Az ugye már túlzás lenne, ha vennék egy olyan zászlót, amelyik országnak a nyelvét imádom, és kitenném a szobám falára? xD

De mondjuk egy tájkép még beleférne, igaz? Mert most csak két béna kép van a szobábamban, amit még a szüleim tettek a falra talán még a születésem előtt. És ha mondjuk egy képet tennék fel a kedvenc országomról, az nekem is jó lenne, hogy minden nap látnám.

2020. dec. 9. 21:36
 4/4 anonim ***** válasza:
100%

Igazából ha nem is próbálkozik az ember, azért a szobájából mindenhogy lehet következtetni az ember személyiségére. Oké, lehet hogy ha nincs kidekorálva, vagy ilyesmi, akkor most na, nem fogod konkrétan megmondani, hogy xy érdeklődik az idegen nyelvek iránt. De a sima bútorokból, hogy milyen stílusúak a bútorok, van-e kép a falon, van-e függöny, szőnyeg, díszpárna, stb., ezekből is lehet már következtetni az ember személyiségére.

Amúgy mindenki úgy dekorálja az otthonát, szobáját ahogy akarja. Az a te privát tered. Ha akarod egy ágyon kívül nem raksz a szobába semmit, de ha akarod, tele rakhatod a képeket óriási poszterekkel. A TE szobád, úgy dekoráld, ahogy jónak érzed, ahogy tetszik.

Amúgy a tájkép beleférne simán, és szerintem a zászló is. Mármint a méretétől függ. Azért nem vennék egy 4 méteres zászlót, de egy kisebb zászló az még okésan is mutathat.

2020. dec. 9. 23:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!