Milyen asztal vagy berendezési tárgyat, vagy bútort vagy minek hívjam, készítettem?
#ötlet #Nem jó, nem tetszik
2020. dec. 2. 11:20
11/18 A kérdező kommentje:
Pedig ügyeskedtem,
a bátyáma azt mondta nem lesz gumiszag és nincs is
Én is aggódtam Nő létemre miatta.
2020. dec. 2. 12:14
12/18 anonim válasza:
A lényeg, hogy neked tetszik. A te szobád, azt teszel bele, amit akarsz.
13/18 anonim válasza:
Hát, egy műhelybe még talán elmenne, valami prospektus vagy kávézó asztalnak, de egy lakásba elég otrombán néz ki.
Mondjuk a mögötte lévő, besárgult festésű, ősöreg lemezradiátoroktól egy kicsit műhely feelingje van az egész szobának :)
14/18 anonim válasza:
Ízlése válogatja. Amikor éhesek voltak a rókagyerekek, azt mondta az apjuk, Csilicsali Csalavári Csalavér, hogy egyenek papsajtot. Ugyanis jó étel az annak, aki szereti (Móra Ferenc).
15/18 anonim válasza:
Kedves Kérdező!
Úgy tűnik, hogy nem te vagy az egyetlen gumimániás.
Adok ötleteket a következő gumibútorokra:
16/18 anonim válasza:
Nekem arra emlékeztet, mint mikor bemegyek az Unixba, és kis olajos hordókra lehet leülni a pénztárnál
17/18 anonim válasza:
Sajnos nem lehet az ízlést tanítani....
18/18 anonim válasza:
"a bátyáma azt mondta nem lesz gumiszag és nincs is"
Ha nem érzel szagokat, az jelenleg nem azt jelenti, hogy nincs is szaga annak a dög nagy guminak !!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!