Möbelixes szekrények költöztetése? Lapra szerelt bútorokat mennyire célszerű költöztetni?
Szerintem ez is szekrényfüggő. Mi már szereltünk szét, majd újra össze Jyskös szekrényeket, jól bírták. Viszont nekem most van egy szekrényem, ami így készen oké, de szerintem nem annyira bírná a strapát, ha szét kéne szedni, majd újra össze.
Szóval szerintem ez szekrényfüggő, a lapra szerelt bútorokból is vannak jobbak és rosszabbak is.
Nekünk úgy sérült, hogy előbb jött a szállító, mint meg volt beszélve és még nem tudtuk egyesével befóliázni a darabokat. Megbillentette a fölsőszekrényt, úgy vette le, és lepattant a burkolat így.
Én székről akartam leemelni, és becsomagolni, úgy nem lett volna baja.
Van ez a fólia ami olyan, mint a folpack, csak vastagabb, bútorszállításhoz van.
Egyben nyugodtan. Lapjaira nem szedtük szét, de elemekre értelemszerűen igen. Polcokat kivettük.
Ha nem csomagolod, akkor ragaszd le az ajtókat, mert kinyílnak és rossz a fogása is.
Különben eleve kiállított darabot vettünk így nem kellett szerelni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!