Kezdőoldal » Otthon » Lakberendezés » Jó irodai székek 100 ezer Ft...

Jó irodai székek 100 ezer Ft környékén?

Figyelt kérdés
Tudtok jó minőségű irodai széket 100 e Ft körül?

2020. nov. 22. 20:38
 1/7 anonim ***** válasza:
46%
Tegyél hozzá még egy kicsit, ne légy kisszerű.
2020. nov. 22. 20:44
 2/7 anonim ***** válasza:
71%
Nekem az irodában Sitness 55 van, nagyon szeretem. De már ez is 130-140 ezer között van Áfával.
2020. nov. 22. 22:28
 3/7 anonim ***** válasza:

Én meg azt nem értem, hogy minek annyit kiadni egy székért, mennyivel jobb??? :/ De tessék, ez mondjuk jónak tűnik:

[link]

De azért hasonlítsd össze, mennyivel lehet Neked jobb, mint egy olcsóbb fajta! :

[link]

2020. nov. 23. 00:57
 4/7 anonim ***** válasza:
63%
#3: 2-es vagyok. Nekem a normál irodai szék kicsinálta a gerincemet, porckorongsérvem lett. A cég vette meg nekem, enélkül nem tudnék dolgozni.
2020. nov. 23. 05:22
 5/7 anonim ***** válasza:
Nekem egy 20 éves "steelcase lets b" van, full eredeti, tökéletes állapotú a mai napig. Az áruházi 30-40 ezeres "főnöki" fotelek rettentő gagyik. Szövet, mechanika, kerekek, pár évet bírnak, ha nem csak napi fél órákra ülsz bele.
2020. nov. 23. 15:29
 6/7 anonim ***** válasza:
6%
A szomszédom a Renaultját vette 60ezer Ft-ért, másfél év műszakival.
2020. nov. 23. 15:56
 7/7 anonim ***** válasza:
57%

Aha, és a rönóban tudsz napi 8 órát háthájás nélkül dolgozni? Ennyi erővel ingyen is adhatnák, akkor se menne vele semmire az akinek irodai munkája van.

Drága? Igen, a jó szerszámot meg kell fizetni. Gondolom te sem kövekkel és botokkal szerelsz (pedig az ingyen van) hanem acél, sőt elektromos szerszámokkal.

2020. nov. 24. 10:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!