Milyen gamer székeket ajánlanátok 45.000 Ft-ig?
Figyelt kérdés
Régóta szeretnék egy normális széket venni, mivel napi több órát töltök a gép előtt, munka és szórakozásból kifolyólag is. Sajnos egyszer már rendeltem egy széket az emagról, és jól megjártam vele így az emagot és a túlhírdetett társait kerülném. Pepita oldalon találkoztam pár jó székkel de még nem vagyok benne biztos hogy melyiket is szeretném megrendelni. Kring Racer II hoz hasonló széket szeretnék.2020. nov. 1. 11:00
1/3 anonim válasza:
Semmit, amit gamernek reklamoznak.
Nem ertem masok hogy teszik tonkre a szekeiket, en 20 eve jatszom, akar napi 10-12 orat is, megis a hasznaltan vett 5000 forintos szekeim is evekig birtak. Es nem vagyok a 40 kilo agyastol kategoria sem.
2/3 A kérdező kommentje:
Nekem maga a kialakítása tetszik és sajnos már megjártam 1-2x az olcsó székekkel. Volt amelyiknek a karfája tört ki, a lába, háta stb.
2020. nov. 2. 02:48
3/3 anonim válasza:
Konkrétumot nem tudok mondani, de több helyen lefolytatott vitából levont tanulságként annyit tudok ajánlani, hogy irodai széket keress, mert ugyanazon összegért sokkal jobb minőséget kapsz a gamer cuccokat körülvevő hype miatt :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!